Αρ. Φωκάς Βουλευτής τραγουδάει "Να καεί το μπ.... η Βουλή" (video)

Οσο και αν φαίνεται όχι απλά οξύμωρο, αλλά απίστευτο, εν ενεργεία βουλευτής, κατεγράφη να συμμετέχει σε συγκέντρωση οπαδών όπου ακούγονται υβριστικά συνθήματα για την Βουλή και μάλιστα τα ενθαρρύνει με χαρακτηριστική κίνηση των χεριών. Να τον χαιρόμαστε... Και να του  κάνουμε κια αύξηση εάν χρειαστεί... 

Ο λόγος για τον Αριστείδη Φωκά, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης με την Ενωση Κεντρών, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο (Reportplus.gr)  να έχει ανέβει στο βήμα μίας εξέδρας και επικροτεί την γνωστή αγοραία έκφραση για την Βουλή. Η συγκέντρωση ήταν οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για αποφάσεις που αφορούν την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω βουλευτής είχε πάρει θέση και για όσα είχαν λάβει χώρα στην Τούμπα, με την είσοδο του μεγαλομετόχου της ομάδας της συμπρωτεύουσας κ. Σαββίδη με όπλο, υποστηρίζοντας  μεταξύ άλλων:

«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του».