Δ Καμμένος: Οι γιαγιάδες και οι παππούδες να μάθουν αυτοάμυνα (!!!)

Εντάξει... πρέπει να μας δουλεύουν τελικά... Η αστυνομία έδωσε συμβουλές να κοιμόμαστε όταν μπαίνουν οι ληστές στο σπίτι... Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κος Τόσκας μιλάει για κόσμο που δεν είναι αγγελικά πλασμένος αλλά και ότι στατιστικά είμαστε καλά.... Και τώρα έρχεται ο Δημήτρης Καμμένος (πρέπει να το έχει το επίθετο έτσι) που μας λέει τι; "Να μαθαίνουν αυτοάμυνα στα ΚΑΠΗ οι ηλικιωμένοι".... Πρόταση που έκανε από ραδιοφώνου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μετά τα φαινόμενα έξαρσης της εγκληματικότητας.

Μιλώντας στον Realfm ο κ. Καμμένος σημείωσε:

«Άλλο η άμυνα και άλλο η αυτοδικία. Άμυνα είναι όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητό σου, σε βουτάει στο δρόμο, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα χέρια του ή από απειλή όπλου και πρέπει να αμυνθείς για τη ζωή σου. Αυτό είναι άμυνα. Αυτοδικία σημαίνει παίρνω το όπλο και λύνω εγώ τη διαφορά μου με αυτόν που μου επιτίθεται, ενώ πρέπει να το λύσει ένα δικαστήριο ή ένας αστυνομικός».

Όπως είπε: «Το κράτος δεν μαθαίνει αυτοάμυνα στους εφοριακούς που κάνουν ντου και ορθώς στα μαγαζιά; Γιατί το κάνει το κράτος στους εφοριακούς; Γίνονται μαθήματα αυτοάμυνας επίσημα. Και λέω, ο δήμος και η κοινότητα το να κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πως πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι. Όπως αμύνεσαι για την πατρίδα σου, έτσι πρέπει να αμύνεσαι και για το σπίτι σου. Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι παντού».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ