Διαζύγιο σοκ στο χώρο της Showbiz

Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως η είδηση της χρονιάς στο χώρο της Showvbiz σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από πενήντα χρόνια ενός διαχρονικού έρωτα με έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, με τους δύο εραστές να αρραβωνιάζονται το 1979 (παντρεύτηκαν λίγο αργότερα στο Broadway) έρχεται το τέλος. Και η ανακοίνωση του διαζυγίου των Κέρμιτ και Μις Πέγκι έπεσε σαν… βόμβα. Και μάλιστα μόλις ένα μήνα πριν το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου "The Muppets" επιστρέψει στις οθόνες, η επανέκδοση του οποίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο (κάθε Τρίτη) από το ABC. Να σημειώσουμε ότι στη νέα εκδοχή της σειράς, η Μις Πίγκυ θα έχει το δικό της μεταμεσονύχτιο τοκ σόου, του οποίου εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Κέρμιτ και στους προσκεκλημένους της θα περιλαμβάνονται διασημότητες όπως η ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν.

Την ανακοίνωση του χωρισμού έκανε μάλιστα η ίδια η Μις Πίγκυ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Έπειτα από προσεκτική σκέψη, λεπτομερή εξέταση και αξιοσημείωτους καβγάδες, ο Κέρμιτ ο Βάτραχος και moi λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να λήξουμε την ρομαντική μας σχέση. Οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα ξεχωριστές και θα βγαίνουμε με άλλα... γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο για το ιδιωτικό αυτό ζήτημα... εκτός αν δεχτούμε μία ικανοποιητική προσφορά".

Λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από ανακοίνωση – με μικρές παραλλαγές - που εξέδωσε ο Κέρμιτ ο Βάτραχος, μέσω της δικής του προσωπικής ιστοσελίδας στα social media όπου αναφέρει «Μετά από προσεκτική σκέψη, συλλογισμό και αντιπαραθέσεις, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να βάλουμε τέλος στη ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί στην τηλεόραση και σε όλα τα media του πλανήτη. Ωστόσο, οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα χωριστές και διακριτές και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πλέον άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιό μας για αυτό το ιδιωτικό θέμα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση». 

Με βάση πάντως τις δύο ανακοινώσεις, ο Κέρμιτ θεωρεί ότι η ευθύνη για το διαζύγιο είναι στην Μις Πέγκι, η γοητευτική δε γουρουνίτσα ως καλή οικοδεσπότης δεν θα έλεγε όχι στα ... άπλυτα της σχέσης αρκεί βέβαια να υπάρχει το ανάλογο αντίτιμο. Θέμα υπάρχει όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών ενώ οι φανατικοί οπαδοί τους πήραν θέση (υπέρ του ενός ή του άλλου) και κάποιοι έσπευσαν να ...καρφώσαν τη Μις Πέγκι λέγοντας ότι "το αυτοκίνητο του Φόζι του Αρκούδου πολύ νωρίς ήταν μπροστά από την οικία της Πέγκι τις τελευταίες ημέρες".  Οι φήμες πάντως αναφέρουν ότι ήδη ο Κέρμιτ έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της νέας του συντρόφου που εργάζεται στο τμήμα μάρκετινγκ του τηλεοπτικού καναλιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News