Δωδεκάνησα: Μέσω Σάμου φτάνουν 6.000 self tests στην Ρόδο

Πάλι οι Ενοπλες Δυνάμεις θα καλύψουν την ανικανότητα της Κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων για σωστό σχεδιασμό.. Nωρίς το απόγευμα σήμερα πρόκειται να φτάσουν στη Ρόδο self test έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί στο νησί καμία έλλειψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Δημοκρατική" , με ειδική πτήση από τη Σάμο, ελικόπτερο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας θα μεταφέρει 6.000 τεμάχια από τα αποθέματα που υπάρχουν στο νησί του Βορείου Αιγαίου έτσι ώστε να υπάρχει επαρκής κάλυψη στο νησί μας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πρόβλημα προέκυψε καθώς οι σημερινές αποστολές των self test για Ρόδο δεν φορτώθηκαν, με αποτέλεσμα η έλλειψη που παρατηρείται στο νησί να έρθει να καλυφθεί από τη Σάμο. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι υπάρχουν αποθέματα στο νησί.

Στα φαρμακεία που το απόθεμα είναι χαμηλό θα μπορεί να αναπληρωθεί αύριο το πρωί.

Έτσι, καθώς δεν υπήρξε δυνατότητα μεταφοράς με τακτική πτήση, η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων κρίθηκε αναγκαία και νωρίς το απόγευμα, σήμερα, θα φτάσουν στο νησί της Ρόδου τα self test έτσι ώστε από το πρωί της Πέμπτης να βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News