Δοκιμαστής ιερόδουλων

Τι δουλειά κάνεις; Δοκιμαστής ιερόδουλων… Δεν ακούγεται και άσχημο ε; Το βρίσκεται απίθανο; Όχι, εάν είστε στη Γερμανία… Βλέπετε, γερμανικό κοινωνικό δίκτυο που δίνει πληροφορίες για ιερόδουλες, οίκους ανοχής και την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν, αναζητεί δοκιμαστή ιερόδουλων στο Βερολίνο. Το website Kaufmich.com ("Αγόρασέ με", στα ελληνικά), μία γερμανική social media πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν ιερόδουλες, πελάτες, οίκοι ανοχής και εταιρείες ειδών σεξ, ζητά πτυχιούχους νέους και νέες ώστε να στελεχώσουν το τμήμα "ελέγχου ποιότητας" της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου τομέα θα είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των υπηρεσιών που παρέχουν οίκοι ανοχής και ιερόδουλες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα, ενώ για να έχουν καλύτερη γνώση των παροχών, θα κάνουν σεξ μαζί τους.

Ο μάνατζερ του website με το όνομα Ben, αφού δεν θέλησε να κάνει γνωστό το επίθετό του, αναφέρει στο CNBC ότι το Kaufmich θέλει να εγκαταστήσει σύστημα βαθμολόγησης και ελέγχου των οίκων ανοχής.

Οι ελεγκτές ιερόδουλων θα βαθμολογούν τις ιερόδουλες για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν και η βαθμολογία θα αναρτάται στο σάιτ.

«Οι μελλοντικοί δοκιμαστές οίκων ανοχής θα πρέπει να είναι καθαροί και υγιείς, να έχουν ικανότητα επικοινωνίας και να... αρέσκονται να δουλεύουν με άλλους ανθρώπους», αναφέρει η εταιρεία. Πρέπει να μιλούν γερμανικά συν μία άλλη γλώσσα ενώ η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το CNBC έχουν αιτηθεί για την δουλειά 150 νέοι και νέες, οι περισσότεροι από την Γερμανία, αλλά και άλλες χώρες, όπως Βέλγιο, Ολλανδία, Μ. Βρετανία. Στο Kaufmich.com εργάζονται πάνω από 120 άτομα και δραστηριοποιείται σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία.

Η πορνεία είναι νόμιμη στην Γερμανία και οι ιερόδουλες πληρώνουν φόρους και έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Πηγή: Newmoney.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News