Δονούσα... Ποια είναι η "Δουλάρα της Δονούσας";

Η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί που καλύπτουν ανάγκες στα Περιφερειακά Ιατρεία είναι σε μόνιμη εγρήγορση. Και ένας γιατρός αρκετές φορές καλείται να είναι σε 24ωρη βάση stand bye όχι μόνο για επείγοντα περιστατικά αλλά και να λειτουργήσει ως …. συνοδός σε διακομιδή ή να προχωρήσει σε συνταγογράφηση και γενικά να είναι ένας γιατρός με …δέκα χέρια.

Οπότε μοιραία μπορούμε να συναντήσουμε και επιγραφές ή ενημερώσεις στην είσοδο του ιατρείου που προκαλούν απορίες… Όπως αυτή που συναντήσαμε στην Δονούσα όπου η γιατρός έχει βάλει και μία υπογραφή αν μη τι άλλο ξεχωριστή…. Επιγραφή που μπήκε πριν από πέντε χρόνια και δη τον Αύγουστο με την εν λόγω ιατρό (σ.σ. βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό όπου παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα και μία πολύ ιδιαίτερη ειδικότητα που έχει σχέση με την υπογεννητικότητα και τις επιπτώσεις της) να νιώθει την πίεση από τις συνεχείς οχλήσεις... Επιγραφή που έμεινε λίγο καιρό αλλά έγραψε ιστορία.... Και σκόπιμα έχουν γίνεται και τα λάθη που φαίνονται στην φωτογραφία 

Τι αναφέρει; Τονίζει το ωράριο (Αυστηρά Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00) στη συνέχεια ξεκαθαρίσει ότι «η γιατρός δεν εφημερεύει πέρα απ αυτές τις ώρες». Όμως ως σωστή λειτουργός αναφέρει ότι «για επείγοντα περιστατικά είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη» και υπογράφει « η γιατρός δεν είναι η ΔΟΥΛΑΡΑΣ της ΔΟΝΟΥΣΑΣ»….

Η εν λόγω επιγραφή βρέθηκε στην ιστοσελίδα "ΠΟΙΝΑΚΕΙΔΑΙΣ ΚΕ ΑΙΠΗΓΡΑΦΑΙΣ" στο διαδίκτυο