Είκοσι ευρώ το 1/2κιλο μπύρα (!!!!)

Αντε τώρα να τον πείσεις αυτόν και τους φίλους του να επιστρέψουν στην Ελλάδα για διακοπές. Βγάζουμε τα ...μάτια μας σε πολιτικό επίπεδο με παλινωδίες και αλλαγές άποψης κάθε λίγο, έχουμε όμως και εντός ..συνόρων επιχειρηματίες που στο όνομα του γρήγορου κέρδους αδιαφορούν για το ...αύριο. Οπως στις περιπτώσεις που θα διαβάσετε και έχουν ως σημείο αναφοράς τη Ρόδο. 

Είκοσι ευρώ χρέωσαν σε Γερμανό τουρίστα οι υπεύθυνοι εστιατορίου στη Μεσαιωνική πόλη για μία βαρελίσια μπύρα μισού λίτρου! Ο Γερμανός που ήρθε διακοπές στη Ρόδο με το κότερό του, αφού πέρασε προηγουμένως από διάφορα άλλα θέρετρα της Μεσογείου, σίγουρα θα θυμάται για χρόνια το πάθημά του…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε μια μπύρα χωρίς να κοιτάξει τον κατάλογο και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, απόρησε. Διαμαρτυρήθηκε για αυτό που έγραφε η απόδειξη, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος. Όπως έγινε γνωστό, του έδειξε τον κατάλογο που έγραφε ότι η μπύρα που ήπιε έκανε 20 ευρώ και αναγκάστηκε να πληρώσει.  

Το θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στο νησί, αφού ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και τα προηγούμενα χρόνια, με τους τουρίστες να φεύγουν από τη Ρόδο με τις χειρότερες αναμνήσεις. 

To 2012 στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ένας τουρίστας πλήρωσε 5 ευρώ για ένα κουτάκι μπύρα και 3,80€ για μια συσκευασία Milko όπως φαίνεται στη σχετική απόδειξη...

Πηγή: Newsit.gr