Εϊσαι δικός μας; όχι; σε βρέχω ελεύθερα

Ένα βήμα πιο πέρα από τις χθεσινές του δηλώσεις, σχετικά με το μέτρο του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση που δεν θίγει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο βουλευτής Σάμου, ο οποίος σήμερα το πρωί, περνώντας με το βουλευτικό του αυτοκίνητο πάνω από μια λακκούβα νερό, έκανε μούσκεμα διερχόμενο πεζό.

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, αναφερόμενος στο περιστατικό, δήλωσε ότι δεν μπήκε στον κόπο να κόψει ταχύτητα περνώντας από τον νερόλακκο, γιατί όπως διέκρινε, ο πεζός δεν ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν θα είχε πολιτικό κόστος το κατάβρεγμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σεβαστάκης, ηγείται ομάδας έρευνας του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφει τις καταναλωτικές συνήθειες των ψηφοφόρων του κόμματος, από κινητά τηλέφωνα μέχρι τσιγάρα, ώστε να τα εξαιρέσει από τη φορολογία.

Επίσης, έχει προτείνει, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, να σπεύδουν χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη σε πολίτες που δεν έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει το κόμμα πολιτικό κόστος), ενώ ζητάει από όσους έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν το γράμμα «Σίγμα» στο μέτωπο, προκειμένου να διακρίνονται ώστε να απολαμβάνουν τα προνόμια που τους αναλογούν.

Σε νεότερες δηλώσεις του, πάντως, ο Δημήτρης Σεβαστάκης διευκρίνισε ότι οι ηχητικές του δηλώσεις παραποιήθηκαν σε ειδικό εργαστήριο παραποίησης δηλώσεων και ότι το νερό που περιέλουσε τον πεζό είναι «ροδόνερο», αφού προέρχεται από τις ρόδες του αυτοκινήτου του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: Μούφανετ (από την ιστοσελίδα protagon,gr με την υπογραφή του Νίκου Ζαχαριάδη) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News