Εκλογές 2019: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ... Βεργής και τα μυαλά στα κάγκελα

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ... Δεν ξέρουμε εάν είναι ενωμένο, δυνατό, αλλά σίγουρα είναι πιο όμορφο και ανανεωτικό από ποτέ... Αναφερόμαστε στο νέο αναρθόδοξο «ΠΑΣΟΚ» που ίδρυσε ο γνωστός από τους  «Ελληνες Οικολόγους» Δημοσθένης Βεργής. Ο πολιτικός που ξέρει πως να προκαλεί με τις επιλογές του...  Ο Βεργής ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου ότι προτίθεται να κατέβει στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με έναν κομματικό σχηματισμό που ονόμασε ως ΠΑΣΟΚ.   Η ονομασία προέρχεται από το ευφάνταστο αρκτικόλεξο «Πανευρωπαϊκό Ανεξάρτητο Συνδικαλιστικό Οικολογικό Κίνημα». 

Στην κεντρική προεκλογική του αφίσα, ο Δημοσθένης Βεργής εμφανίζει έναν -επίσης... ευφάνταστο- «ήλιο», προκειμένου να παραπέμψει στον γνωστό ήλιο του ΠΑΣΟΚ. 

Παρά ταύτα, το logo του προσομοιάζει περισσότερο στο σήμα της... BP. 

Το σήμα της... ΒP / Φωτογραφία: Facebook

Αστόχησε στην... ημερομηνία των εκλογών

Ενα άλλο πρόβλημα που θα συναντήσει ο Δημοσθένης Βεργής αν δεν αλλάξει κάτι στην... καμπάνια του, είναι η ημερομηνία των εκλογών. 

Συγκεκριμένα, στην αφίσα του τονίζεται ότι ο κ. Βεργής θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές «που θα διεξαχθούν στις 27 Μαΐου 2019».  Δυστυχώς για τον ίδιο, και τους... ψηφοφόρους του, οι Ευρωεκλογές 2019 έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βεργής το 2012 συνεργάστηκε με το κομμα που είχε ιδρύσει η γνωστή κοσμικός Τζούλια Αλεξανδράτου δίχως να καταφέρουν να εκλεγούν. Είναι λάτρης του γυναικείου φύλλου και σε πρόσφατη εκπομπή αποκάλυψε ότι με το φίλο του Ανδρέα Παπανδρέου έκαναν διακοπές στη Μύκονο και μάλιστα είχαν τσακωθεί για τα μάτια μίας γοητευτικής κυρίας...Αποκάλυψε δε πρόσφατα ότι είχε ζητήσει από τον Αριστοτέλη Ωνάση, το χέρι της κόρης του Χριστίνας αλλά είχε φάει ..πόρτα   

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι του 2014, ο Δημοσθένης Βεργής οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκε σε 37 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή για απάτη σε βάρος του δημοσίου, καθώς διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.  Εξέτισε μόλις τρία χρόνια από την ποινή του, καθώς αποφυλακίστηκε με τους πρόσφατους νόμους για την αποσυμφόρηση των φυλακών. 

Με πληροοφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr