Εκλογές 2019 - Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Οι μπουκμέικερς δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τον Χατζημάρκο

Καλά έχουμε εκλογές και δεν θα είχαμε στοίχημα; Γίνονται αυτά τα πράγματα....  Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή 26/05, είναι εξαιρετικά σημαντική όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, καθώς τότε θα διεξαχθούν τόσο οι Ευρωεκλογές, όσο και οι Δημοτικές, και οι Περιφερειακές εκλογές. Ο δεύτερος γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών, σε όσους Δήμους και Περιφέρειες είναι αναγκαίος, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου.

Και όπως είναι λογικό έχουν βγει τα κομπιουτεράκια και ψάχνουν την αγορά όσον αφορά την καλύτερη απόδοση...  Τα τμήματα trading των ιστοσελίδων που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας εργάζονται «πυρετωδώς» και έχουν ετοιμάσει μεγάλη γκάμα από αγορές για τις κάλπες.

Τι γίνεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο; Και στον Δήμο Ρόδου που έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα της γνωστής στοιχηματικής εταιρείας “stoiximan.gr”. Και έχουμε φαβροί αλλά και αουτσάιντερ... Χατζημάρκος, Καλογήρου και Καμπουράκης εμφάνιζονται ως τα φαβορί για την κατάκτηση της ... νίκης, της εισόδου δηλαδή στο Περιφερειακό και Δημαρχειακό Μέγαρο.. 

Τι βλέπουμε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου; Σύμφωνα με την στοιχηματική πλατφόρμα και με βάση τις αποδόσεις μέχρι και χθες το μεσημέρι, η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

Γιώργος Χατζημάρκος: 1.22 (από 1,40 που ήταν πριν από μία εβδομάδα και ένα 1,30 την Τετάρτη)
Μανώλης Γλυνός: 4.00 (από 3.30 που ήταν την Τετάρτη )
Χαράλαμπος Κόκκινος: 20.00 (σταθερές οι αποδόσεις) 
Γιάννης Ντουνιαδάκης: 35.00 (σταθερές οι αποδόσεις) 
Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα δεν περιλαμβάνει την υποψηφιότητα του κ. Νικολάου Αττιτή της Ελληνικής Αυγής.

Η μάχη στο Βορείο Αιγαίο; Η νυν περιφερρειάρχης Χριστίνα Καλογήρου έχει το πρώτο λόγο κι από εκεί και πέρα η μάχη είναι σκληρή για το δεύτερο γύρο με ...φαβορί ένα άλλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας..Ο λόγος για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αθήνας Κώστα Μουντζούρη.. Ένας δεύτερος γύρος μεταξύ των δύο θεωρείται, αυτήν τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο. Ενδιαφερον παρουσιάζει και η υποψηφιότητα ενός ακόμη Ακαδημαϊκού, του Γιάννη Σπιλάνη. 

 Χριστιάνα Καλογήρου 2.00

Παναγιώτης Χριστόφας 2.90

Κώστας Μουτζούρης 4.50

Γιάννης Σπιλάνης 20.00

Σταύρος Τάσσος 40.00

Στράτος Γεωργούλας 70.00

Νίκος Μανάβης 100.00

Στους μεγάλους Δήμους που έχει περιλάβει η στοιχηματική πλατφόρμα στην ενότητα, περιλαμβάνεται και ο Δήμος Ρόδου, όπου η κατάταξη με βάση τις αποδόσεις διαμορφώνεται ως εξής:
Αντώνης Καμπουράκης: 1.30
Φώτης Χατζηδιάκος: 3.35
Στράτος Καρίκης: 20.00
Δημήτρης Κρητικός: 50.00
Καλέτος (Τάκης) Πότσος: 50.00

Α και μην ξεχνάμε ότι τα δεδομένα καθημερινά μπορούν να διαφοροποιηθούν αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται στις τάσεις που καταγράφονται με βάση τα ηλεκτρονικά στοιχήματα των χρηστών του διαδικτύου.
Στα τελευταία χρόνια πάντως, το πολιτικό στοίχημα είναι ένα πεδίο που κερδίζει το ενδιαφέρον και ανοίγει τον κόσμο του στοιχήματος και σε άλλα γεγονότα πέρα από τα αθλητικά, με τους χρήστες να είναι διατεθειμένοι να ποντάρουν ακόμα και αρκετά χρήματα στις στοιχηματικές πλατφόρμες.
Ως προς τις αποδόσεις, όπως φαίνεται κινούνται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος των χρηστών να… στοιχηματίσουν στην πολιτική και μάλιστα ακόμα και για ζητήματα που δεν αφορούν στο εσωτερικό της χώρας μας μόνο.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα dimokratiki.gr