Εκλογές 2019: Στο Ναξιώτικο Musique Cafe ο Μητσοτάκης για το ...γούρι

Μήπως βρήκε το γούρι που αναζητούσε χρόνια; Ο λόγος για τον Κυριακό Μητσοτάκη, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ευδιάθετος και χαλαρός, όταν και έφτασε στο Musique καφέ  - το γνωστό εστιατόριο Ναξιακών συμφερόντων στο Παγκράτι για το καθιερωμένο… ραντεβού με τους δημοσιογράφους πριν από τις κάλπες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε το ίδιο καφέ στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι που είχε επιλέξει για το προεκλογικό γεύμα με τους δημοσιογράφους πριν τις ευρωεκλογές και όλοι γνωρίζουν το αποτέλεσμα... .

Σε πολύ πιο χαλαρό κλίμα συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΔ, συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησαν για το πώς πήγε η προεκλογική εκστρατεία και τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Παραδοσιακά την προηγούμενη ημέρα των εκλογών οι αρχηγοί των κομμάτων συναντούν τους δημοσιογράφους όπου όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου κάλυπταν την δραστηριότητά τους.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Με φωτογραφίες από το cnn.gr