Εκλογές 2019: Στοιχηματίστε τον νικητή και ο Χατζημάρκος παίζεται με απόδοση 1,30

Μα υπάρχει περίπτωση να έχουμε μία αναμέτρηση και να μην στοιχηματίσουμε; Στην Ελλάδα ζούμε. Και το στοίχημα έχει μπει για τα καλά στο DNA μας. Οπότε; Με δεδομένο ότι διανύουμε προεκλογική χρονιά (από τις Ευρωεκλογές και αυτές τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης έως τις Κοινοβουλευτικές) λογικό είναι και οι στοιχηματικές εταιρείες να μπουν στο παιχνίδι.
Το πολιτικό στοίχημα, είναι ένας τομέας που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, το κοινό συνηθίζει πλέον να ποντάρει και σε εντελώς διαφορετικές αγορές, που εντοπίζονται στις πλατφόρμες των εταιριών.

Οι αποδόσεις κινούνται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις αγγίζει ούτως ή άλλως τους πολίτες. Επομένως, υπάρχει πολύς κόσμος που επιθυμεί να στοιχηματίσει στην πολιτική, τόσο σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, όσο και σε αυτά που σχετίζονται με την Ελλάδα.

Προσοχή όμως, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν παίζουν. Δεν επηρεάζονται από τις δημοσκοπήσεις και αρέσκονται να κινούνται μεθοδικά… Και σπάνια κάνουν λάθος όταν μπουν στην λογική των αποδόσεων.

Ο λόγος; Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εάν δεν πέσουν μέσα, το πολύ πολύ να αμαυρώσουν την εικόνα τους. Οι στοιχηματικές εταιρείες όμως θα χάσουν λεφτά. Και είναι πιο σημαντικό. Οπότε, αν και βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές (και Δημοτικές) εκλογές, οι αποδόσεις που έχουν βγει, είναι μόνο από μία εταιρεία (Stoiximan) και οι άλλες είναι απλά θέμα χρόνου για να ακολουθήσουν..

Πως κινείται έως τώρα η μοναδική στοιχηματική  εταιρεία; Ας δούμε τι αναφέρει για τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που μας αφορά άμεσα πριν πάμε σε άλλες περιπτώσεις…  Για το Νότιο Αιγαίο λοιπόν, δίνει ως φαβορί τον Γιώργο Χατζημάρκο με απόδοση 1,30 και ακολουθούν ο Μανώλης Γλυνός με απόδοση 3,80 και τέλος ο Γιάννης Ντουνιαδάκης με απόδοση 10.00. Όπως βλέπουμε έχουμε τρεις υποψήφιους αν και στις δημοσκοπήσεις μπαίνουν και άλλα ονόματα όπως του κου Κόκκινου. Ενδεχομένως να αλλάξουν στο άμεσο μέλλον. Όμως για την ώρα αυτή είναι η στοιχηματική πραγματικότητα. Στις άλλες Περιφέρειες; Στην Κρήτη ο Αρναουτάκης είναι το φαβορί (1.25) έναντι του Μαρκογιαννάκη (3.80) και στα Ιόνια Νησιά έχουμε ντέρμπι: Γαλιατσάκος (1.75) έναντι Κράτσα (2.75).. Αντίθετα, δεν έχουμε στοιχεία για το Βόρειο Αιγαίο.

Από τις υπόλοιπες περιφέρειες; Στην Αττική, ο Πατούλης είναι το φαβορί (1,25) έναντι της Δούρου (8.00), στην Κεντρική Μακεδονία ο Τζιτζικώστας παίζει μόνος του (1,08) ενώ στην Στερεά Ελλάδα, ο Σπανός έχει προβάδισμα (1.60) έναντι του Αναγνωστάκη (4.00) και του Γκλέτσου (5.00)…

Τι γίνεται σε επίπεδο Δήμων; Εδώ έχουμε μόνο τους μεγάλους Δήμους και ουσιαστικά μόλις επτά. Ένας εξ αυτών είναι στη Ρόδο, με τον Αντώνη Καμπουράκη να είναι το απόλυτο φαβορί (1,04) έναντι του νυν Δημάρχου, Χατζηδιάκου (9.00). Εντυπωσιακή είναι η απόδοση για τον Μπακογιάννη στην Αθήνα (1,08) με δεύτερο τον Κασιδιάρη (8.00) και τους Ηλιόπουλο – Γερουλάνο να είναι στο 15.00. Αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του πρώην υπουργού Βουλγαράκη (απόδοση 100.00) καθότι μόλις σήμερα και επίσημα έθεσε υποψηφιότητα.

Στην Θεσσαλονίκη, ο Ταχιάος είναι φαβορί (1,80) με 3η την Νοτοπούλου σε πρόβλεψη (8.50) καθότι μεγάλος του αντίπαλος είναι ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός (2.50). Στον Πειραιά, ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης εμφανίζεται ως λογικό φαβορί (1,15) ενώ στο Περιστέρι μάλλον δεν θα πρέπει να γίνουν εκλογές. Ο νυν Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης παίζεται με απόδοση 1,005 (!!!!)   

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News