Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠαράξεναΕκλογές 2019: Το ...τανκ "έφαγε" τον Μπογδάνο από τα ψηφοδέλτια της Νέας...

Εκλογές 2019: Το …τανκ “έφαγε” τον Μπογδάνο από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

|

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε πως ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Αθηνών – Η κόντρα με τον Πολάκη που έφτασε έως την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 

Μπογδάνος τέλος; Πριν καν ανακοινωθεί και επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία, η υποψηφιότητα του Ναξιώτη δημοσιογράφου στην Α’ Αθηνών χάθηκε; Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ», είπε η κ. Σπυράκη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα των δημοσιογράφων που επρόκειτο να ριχτούν στη μάχη των εκλογών με τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Ωστόσο στην Πειραιώς αποφάσισαν να μην τον συμπεριλάβουν τελικά με αφορμή το σχόλιό του σε οπαδό της Χρυσής Αυγής που σχολίασε ανάρτηση του στο twitter για την ΕΡΤ, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τανκς στο ραδιομέγαρο. «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου.

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με το χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

Κι όπως …τιτίβισε: «Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα»

Αναδίπλωση

Όπως είναι γνωστό, προ ημερών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε retweet ένα tweet το οποίο ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ». Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter έγραψε σε απάντηση: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

Η απάντησή του ξεσήκωσε σάλο, με τον κ. Μπογδάνο να αναδιπλώνεται ως προς τη χρήση της λέξης «τανκ» και να λέει «mea culpa» σε εμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Βεβαίως, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρά την παραδοχή του λάθους του ως προς τη διατύπωση, επέμεινε ότι η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο.

Η κόντρα με Πολάκη

Να σημειώσουμε βέβαια ότι υπήρξε και η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που ήταν ιδιαίτερα καυστική…  Σε ανάρτησή του μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στα social media είχε αναφέρει «Θελει και τανκς στην ΕΡΤ το κρυφοναζιδιο ,ο “δημοσιογράφος” της πεντάρας !!! Πουσαι παιδί: Αλλο οι ονειρώξεις και αλλο οι διωξεις….

ΥΓ ελα να σου πω τι θα γινει οταν θα χάσετε ….. δεν τοχεις ,ουτε στα όνειρα..»

Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση αρκετοί ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση και μάλιστα ένα μίνι …διαγωνισμό για το ποιος θα δείρει πρώτος τον δημοσιογράφο.
Η απάντηση του Μπογδάνου; Δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Αναστασόπουλου, επεχείρησε το πρωί της Παρασκευής να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις χειρότερες περιπτώσεις ευθείας απειλής για την ακεραιότητά του, χωρίς όμως τύχη. Και όπως ανέφερε αξιωματικός της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «Σήμερα θα ήταν δύσκολο να γίνει πρακτικά μια τέτοια επιχείρηση»

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα eleytherostypos.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν