Εκλογές 2023 - Νάξος: "Χέσε Ψηλά και Αγνάντευε" εγκαινιάζει άμεσα τη νέα προεκλογική περίοδο

Μπορεί αρκετοί να απογοητεύτηκαν από την απόφαση του μεγάλου χορηγού της δημοτικής παράταξης «Χέσε Ψηλά και Αγνάντευε» να μην κατεβούν στις φετινές εκλογές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει όραμα. Και, οι πληροφορίες που μιλούσαν για αλλαγή στρατηγικής, γίνονται πραγματικότητα. Το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου στην κεντρική πλατείας (πρώην Δημαρχείου) στην Χώρα Νάξου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο επικεφαλής, Νικηφόρος Τσακωνιάτης, θα κηρύξει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές του 2023 και το κυριότερο; Θα προσφέρουν δώρα (σ.σ. γαλαντόμος άλλωστε ο υποψήφιος δήμαρχος) σε όσους βρεθούν στην πλατεία και βέβαια θα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από τον ίδιο τον Νικηφόρο…

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης  

«Πρωτοπόρος ο συνδυασμός "χέσε ψηλά κι αγνάντευε" ξεκινά την νέα προεκλογική περίοδο το βράδυ της Κυριακής  2 Ιουνίου. όπου στην κεντρική πλατεία της παραλίας θα ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Θα παρουσιαστούν ο υποψήφιος δήμαρχος, τα μέλη του συνδυασμού καθώς και το πρόγραμμα. Επίσης σύμφωνα με τους διοργανωτές θα δοθούν δώρα σε όσους βρεθούν εκεί, Τα δώρα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα από τον ίδιο τον Νικηφόρο».