Εκτακτο: Καλάθης, Μάντζαρης και Ομπράντοβιτς στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Η φημολογούμενη ενασχόληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δρομολογεί μια σειρά δραστικών αλλαγών, που αναμένεται να φέρουν άνθιση στην ομάδα του Tριφυλλιού. Ο Τιμολέων Κουκούτσης στην ιστοσελίδα Sportdog.gr έχει το ανατρεπτικό ρεπορτάζ που αλλάζει τα δεδομένα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Οχι μόνο εντός αλλα κι εκτός συνόρων... 

1. Το γήπεδο της Λεωφόρου θα αποκτήσει παρκέ, ενώ η διαγράμμιση στον αγωνιστικό χώρο θα ακολουθήσει τα μπασκετικά πρότυπα.

2. Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να περνάει τα ρεπό του παίζοντας μπάλα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα αγωνίζεται ως αντι-Κουτρουμπής ο οποίος, όπως είδαμε στο ματς απέναντι στην Κέρκυρα, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Φυσικά, ο Νικ θα αποτελεί και αρχηγό της ομάδας.

3. Στο μεταγραφικό κομμάτι, αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες που είχαν μείνει απωθημένο στον νέο ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος θα κοσμεί μόνιμα τον πάγκο ως αλλαγή. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η θέση στην οποία θα παίζει, κάτι που ίσως να μην έχει τελικά και καμία σημασία.

4. Τα αεροπορικά ταξίδια θα καταργηθούν, θα χρησιμοποιείται μόνο το πούλμαν της ομάδας, ενώ το ρόλο του οδηγού θα επωμιστεί ο ίδιος ο ΔΓ, για να υπάρχει μια πιο «προσωπική επαφή» με τους παίκτες.

5. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αντικατασταθεί από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σημαντική λεπτομέρεια, ο Σέρβος κόουτς θα προσληφθεί και θα προπονεί με το ζόρι..