Εκτακτο.. Στο Νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού ο Παπαντωνίου

Απίστευτο.... Πριν καν στεγνώσει το ...μελάνι από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παναντωνίου και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες... Η γνωστή συγγραφέας έχοντας στο μυαλό της αντίστοιχες… περιπτώσεις (βλ  Άκης Τσοχατζόπουλος) μόλις έγινε γνωστό ότι θα προφυλακιστεί ο Γιάννης Παπαντωνίου, προχώρησε σε ανάρτηση που αναφέρει: «Περαστικά στον Γιάννο Παπαντωνίου. Δεν είναι ακόμα άρρωστος αλλά προβλέπεται να αρρωστήσει σύντομα.»

Ε πριν αλέκτορα φωνήσαι ... είχαμε την είδηση..   Στο νοσοκομείο των φυλακών ο Γιάννος Παπαντωνίου με πρόβλημα στις παρανυχίδες του (!!) Και διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Athensvoice.gr που έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ " σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρώην υπουργός ζήτησε ήδη να μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς η υγεία στα άκρα του, εξαιτίας ενός χρόνιου προβλήματος με τις παρανυχίδες και τα πετσάκια, τον καθιστούν ανίκανο για προφυλάκιση με ποσοστό αναπηρίας 65-70%.

Φυσικά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κίνηση αυτή του Γιάννου Παπαντωνίου να σχετίζεται με την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου ώστε να κερδίσει και εκείνος την κάρτα «Βγες από τη φυλακή".