Ελικόπτερα ή μήπως ....; (video)

Πολύ έχει απασχολήσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων τι έβλεπε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας στην μάσκα εικονικής πραγματικότητας που του έδωσαν οι Κινέζοι όταν βρέθηκε σε Κέντρο Τεχνολογίας στη Σαγκάη. Έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, φτιάχτηκαν ατελειώτα memes. αλλά την αλήθεια κατέχει ο υπουργός Δημήτρης Μάρδας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών λοιπόν είναι αυτός που γνωρίζει τη είδε ο Τσίπρας στον κόσμο εικονικής πραγματικότητας και το αποκάλυψε. Σύμφωνα με τον υπουργό ο Τσίπρας του είπε ότι είδε ελικόπτερα να πετούν πάνω από το κεφάλι του. 

Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα koolnews.gr οι Κινέζοι έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, με όλα όσα έβλεπε ο πρωθυπουργός όση ώρα φορούσε τα «μαγικά» γυαλιά. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι λένε την αλήθεια γιατί στο τέλος του βίντεο ο πρωθυπουργός βιάζεται να απαλλαγεί από τη μάσκα VR… Αλλά στο ερώτημα ο  αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Κώστας Φωτάκης ( ο κύριος αριστερά του Αλέξης με τα άσπρα μαλλιά)  γιατί κοίταζε ψηλά ενώ δεν φορούσε μάσκα VR; Η απάντηση προσεχώς…