Ελλάδα - Αδ. Γεωργιάδης: "Πήγα στο σούπερ μάρκετ και μου ζήτησαν σέλφι..."

Σέλφι - Γεωργιάδης

Μόνο ο Αδωνις... Μόνος του και όλοι όπως λένε και οι φίλοι γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας...  «Δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει», τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την ακρίβεια που έχει φέρει η ενεργειακή κρίση και οι ανατιμήσεις στα προϊόντα. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την ακρίβεια και είπε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση είναι παρούσα και σε αυτήν την κρίση. 

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι, επισκέπτεται συχνά και θέλει να πηγαίνει μόνος του για να βλέπει τις τιμές, θέλοντας να απαντήσει σε σχόλια στα social media ότι δεν πάει στο σούπερ μάρκετ.

 

Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτες», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης. 

Και η απάντηση 

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα είπε πως δεν πρέπει να γκρινιάζει ο κόσμος και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν να βγει σέλφι στο σούπερμάρκετ», σχολιάζει σε ανάρτηση του στα social media  ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Νάσος Ηλιόπουλος.

Και στη συνέχεια στα ερωτήματα που προκύπτουν από την στάση και τις δηλώσεις του υπουργού. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι όντως Υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας.

Το δεύτερο, είναι γιατί δεν επιχειρεί να τα πει αυτά όχι σε κάποια συνέντευξη αλλά στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε το μισό μήνα πλέον με το εισόδημά τους, ενώ οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται δραματικά»

Τέλος ο κ. Ηλιόπουλος κοινοποιεί πίνακα με τις κυριότερες μεταβολές των τιμών αναφέροντας, « Εκτός και αν αμφισβητεί και την ΕΛΣΤΑΤ».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News