Ελλάδα: Το άγαλμα προς τιμή της Μαρίας Κάλλας προκαλεί προσωρινή τύφλωση (!!!)

Κάλλας

Το νέο άγαλμα προς τιμή της Μαρίας Κάλλας είναι γεγονός. Όμως, υπάρχουν προβλήματα και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ από τη σελίδα tovatraxi.com “Με έντονους πονοκεφάλους και προβλήματα όρασης διακομίστηκαν σε παραπλήσια νοσοκομεία δεκάδες πολίτες που είδαν από κοντά το νέο άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων”.

Πηγές του Δήμου αργότερα επιβεβαίωσαν την είδηση, τονίζοντας ότι «κάποιοι πολίτες που κοίταξαν το άγαλμα πάνω από 10 δευτερόλεπτα υπέστησαν προσωρινή απώλεια της όρασης τους με αποτέλεσμα να κουτουλήσουν σε κολώνες και δέντρα».

Σύμφωνα με γιατρούς που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στους προσωρινά αόμματους πολίτες, δεν είναι σίγουρο αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της εκτυφλωτικής λάμψης του νέου αγάλματος ή το γεγονός ότι αισθητική του προκαλεί προσωρινή τύφλωση.

Όπως ανέφερε αργότερα εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων, αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου θα τοποθετηθεί δίπλα στο άγαλμα υπάλληλος που θα δίνει ειδικά γυαλιά ηλίου σε όσους θέλουν να θαυμάσουν το άγαλμα ενώ θα υπάρχει προειδοποίηση να μην το κοιτάνε πάνω από 10 δευτερόλεπτα συνεχόμενα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News