Ελλάδα - Αργος: Αλκιστις ντουέτο με τον παπά - Κώστα και ...τράβα σκανδάλη

Και τα παράξενα στις συναυλίες καλά κρατούν... Καλοκαιρινές, με τους καλλιτέχνες να αισθάνονται όλο και πιο άνετα, ανάμεσα σε πρόσωπα που θέλουν να τους ακούσουν. Αποτέλεσμα; Στιγμές που μένουν μέσω των social media στην ιστορία... Οπως αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο, στο Αρχαίο Θέατρο Αργους και με το οποίο έκλεισε η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη .

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβηκε στις κερκίδες και άρχισε να περπατά τραγουδώντας ανάμεσα στο κοινό. Κάποια στιγμή, πλησίασε έναν ιερέα, του έδωσε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά μαζί του.

Οι δυο τους τραγούδησαν το «Τράβα σκανδάλη» και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα anagnostis.org, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια του τραγουδιού αγκαλιάζει τον ιερέα, ο οποίος σηκώνοντας τα χέρια συνεχίζει το τραγούδι. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια χαμογελώντας ακούγεται να λέει: «Θα μας συγχωρέσει ο Θεός. Θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος πάλι». Τότε ο κόσμος που παρακολούθησε αυτή την όμορφη κι ανθρώπινη σκηνή, ξεσπά σε γέλια.

Πρόκειται για τον παπά - Κώστα Ξανθόπουλο, εφημέριο στο χωριό Πυργιώτικα του Ναυπλίου, ο οποίος είχε πάει να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr 
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News