Ελλάδα - Covid 19: Θετικός στον ιό και ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Παπαστεργίου

Με χαμόγελο και με αρκετή δόση χιούμορ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, έκανε γνωστό μέσα από τα social media ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό....  

Ο κ. Παπαστεργίου δεν είχε μεν συμπτώματα – πλην ενός συναχιού, όπως τονίζει χαρακτηριστικά – κάνει τακτικά τεστ, μην ξεχνάμε ότι έχει συνεχόμενες επαφές με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, ενώ υποβλήθηκε σε τεστ pcr, το οποίο ήταν θετικό.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων είναι πλήρως εμβολιασμένος, με AstraZeneca και ήδη καταστρώνει σχέδια για το πώς θα περάσει τις μέρες της καραντίνας, που όπως φαίνεαι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και βλέπουμε ότι συντομα θα το ρίξει στο κέντημα 

Δείτε πως έδωσε την ... είδηση στα social media κρατώντας το θετικό τεστ: 

"Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.

Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.

Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!

Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News