Ελλάδα: "Είμαι Ελληνας" και παρκάρω όπου θέλω....

Έχουμε δει επικά παρκαρίσματα ανά καιρούς, φυσικά σε θέσεις ΑμΕΑ, επάνω σε πεζοδρόμια, σε εισόδους σπιτιών. Αυτό όμως παίρνει βραβείο καλύτερου παρκαρίσματος του μήνα (μπορεί και της χρονιάς!).

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω» του Facebook, δείχνει ένα μηχανάκι να είναι σταθμευμένο μέσα στον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο και μάλιστα δίπλα στα εκθέματα που φιλοξενούνται στον χώρο.

Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε στο σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο, όπου μάλιστα φιλοξενούνται και αρχαία εκθέματα. Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στις δύο βιτρίνες με τα αρχαία, υπήρχε παρκαρισμένο ένα μηχανάκι.

Όπως ήταν φυσικό, κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας, άρχισε ένα «πάρτι» σχολίων, με πολλούς χρήστες να κάνουν πλάκα, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη έκθεμα, και άλλους να αναρωτιούνται πώς το κατέβασε εκεί, αλλά και αν στο σταθμό υπήρχαν φύλακες που να πήραν είδηση το περιστατικό.

«Μη το βλέπεις έτσι, έκθεμα είναι, απλά δεν έχουν ετοίμασε ακόμα το θάλαμο με το τζάμι» γράφει κάποιος κάτω από τη φωτογραφία. «Βρέθηκε στις πρόσφατες ανασκαφές» γράφει κάποιος άλλος! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News