Ελλάδα: Γιατί είναι σε απόγνωση η Μπέτυ Μπαζιάνα;

Δύσκολες ώρες φαίνεται να βιώνει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα - αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovatraxi.com που προσφέρει ποιοτική παραπληροφόρηση -  ο πολυήμερος εγκλεισμός του πρώην πρωθυπουργού στο σπίτι την έχει οδηγήσει στα όρια της.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού, η κ. Μπαζιάνα φέρεται να είναι σε απόγνωση καθώς, λόγω της πολυήμερης καραντίνας, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αντιπολιτευθεί καθημερινά στην κυβέρνηση όπως επιθυμεί, με αποτέλεσμα να κάνει αντιπολίτευση στο σπίτι.

«Κάθε μέρα μου ζητάει να κάνουμε δημοψήφισμα για το τι θα φάμε το μεσημέρι» φέρεται να είπε η κ. Μπαζιάνα σε φιλικό της πρόσωπο. «Μετά, αφού βγει το αποτέλεσμα, αν δεν του αρέσει το φαγητό το αλλάζει. Αναγκάζομαι να φτιάχνω κάθε μέρα δύο διαφορετικά φαγητά.»

Οι επιπτώσεις όμως της καραντίνας στον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται να μην σταματούν εκεί. «Προχθές πρότεινα να παραγγείλουμε ντελίβερι και ο Αλέξης μού φώναζε από μέσα να διαπραγματευτώ με τον ντελιβερά για την τιμή του πιτόγυρου. Όταν το φάγαμε τελικά ήταν κόκκαλο από το κρύο και όπως έμαθα αργότερα ο νεαρός παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ» φέρεται να είπε ταραγμένη.

«Εν τω μεταξύ, προχτές στο πρωινό, πάλι τού φάνηκε ότι είδε τη μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ψωμί του τοστ που τού είχα ψήσει. Μισή ώρα μου πήρε να τον πείσω ότι δεν είναι και να το φάει. Ήθελε να το στείλει στη Χαριλάου Τρικούπη να το δει ο Ανδρουλάκης.»

Όπως λέει πάντως, είναι ευτύχημα που υπάρχουν τα σόσιαλ μίντια. «Ευτυχώς, γιατί μπορεί να κάνει σοσιαλντιπολίτευση και να ξεδίνει λίγο και να ησυχάζω και εγώ. Αν δεν βγει αρνητικό το επόμενο ράπιντ πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω» φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε φίλη η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News