Ελλάδα: Κάρφωσε μητέρα τον γιο της γιατί "έσπασε" την καραντίνα (!!!)

Να πω την αλήθεια, ιστορία όπου μάνα ... καρφώνει τον γιο της, δεν έχω ξαναδιαβιάσει. Ομως, όπως όλα δείχνουν, για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά... Κι έτσι όπως εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα iefimerida.gr με επίκεντρο την Χαλκίδα, οδηγός νταλίκας που είχε έρθει από την Ισπανία, έσπασε την καραντίνα που έπρεπε να παραμείνει για διάστημα 14 ημερών λόγω κορωνοϊού, ωστόσο για κακή του τύχη τον «κάρφωσε» στις αστυνομικές Αρχές η μητέρα του.

Αναλυτικότερα, ο νταλικέρης έφτασε στην Ελλάδα από την Ισπανία στις 22 Μαρτίου, και άμεσα τέθηκε σε καραντίνα στο πατρικό του σπίτι στην Χαλκίδα. Εκεί δεν βολευόταν, ενώ κάποιες προστριβές που είχε με την μητέρα του τον έκαναν να «σπάσει» την καραντίνα και να κατευθυνθεί προς την Αθήνα.

Η επιπολαιότητα όμως του άνδρα, ο οποίος δεν λογάριασε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το κυβερνητικό επιτελείο για την Δημόσια Υγεία, του στοίχισε ακριβά, αφού η μητέρα του τηλεφώνησε στις Αρχές άμεσα και ενημέρωσε για τις κινήσεις του. Λίγες ώρες αργότερα, εκείνος εντοπίστηκε στην Ομόνοια, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Χαλκίδα για την συνέχιση της καραντίνας, έχοντας βάλει και βαθιά στο χέρι στην τσέπη, αφού το πρόστιμο σε αυτές τις περιπτώσεις ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.