Ελλάδα - Κατερίνη: Ξυλοδαρμός 47χρονου από ξενοδόχο για μία ξαπλώστρα!

Ξαπλώστρες

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Παραλία Κατερίνης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, καθώς 47χρονος άνδρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από ξενοδόχο για μία... ξαπλώστρα.

Σύμφωνα με πληρφορίες του odelalis.gr, η γυναίκα μαζί με τα δύο παιδιά του θύματος -ηλικίας 7 και 9 ετών- κάθισαν για λίγο σε μια ξαπλώστρα ξενοδοχείου, προκειμένου να ξεπλύνουν τα πόδια τους από την άμμο, όσο ο 47χρονος έλειπε για να παρκάρει. 

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος κρατούσε μια σκούπα και απαίτησε η μητέρα με τα παιδιά να φύγουν από την ξαπλώστρα. Παρά το γεγονός πως η γυναίκα εξήγησε πως δεν είχαν σκοπό να μείνουν, εκείνος επέμενε με επιθετικό ύφος να απομακρυνθούν αμέσως σηκώνοντας απειλητικά τη σκούπα που κρατούσε.

Μόλις επέστρεψε ο 47χρονος και είδε το συμβάν, τον ρώτησε γιατί μιλά με αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα και στα παιδιά του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους. Σύμφωνα με την καταγγελία όμως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε  θύμα επίθεσης από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της οικογένειας.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί από τα χτυπήματα που δέχτηκε και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News