Ελλάδα - Καβάλα: Εγκαίνια σταδίου χωρίς το τιμώμενο πρόσωπο (Βερούλη)

Ανικανότητα, αδιαφορία, πολιτική σκοπιμότητα; Και όχι μόνο... Αρκετά ακόμη μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν ακούει ότι η Πολιτεία θα κάνει εγκαίνια σε ένα χώρο, αλλά δεν έχει καλέσει τον άνθρωπο που υποτίθεται με την κίνηση αυτή θα τιμηθεί... Τι; δεν έχει συμβεί; Κι όμως γίνεται στην Ελλάδα... Και με κοινοποίηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η διακεκριμένη ακοντίστρια Άννα Βερούλη εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός πως κανεις δεν μερίμνησε να την προσκαλέσει στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου «Βερούλειου Σταδίου Καβάλας», το οποίο πήρε το όνομα του προς τιμή της ιδίας. Και η τελετή θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ... Δευτέρα 26 Αυγούστου... 

Παρά την απογοήτευση της, η κα Βερούλη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ανακαίνιση του σταδίου της Καβάλας, τονίζοντας πως η χαρά της είναι πολύ μεγαλύτερη, «που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σήμερα, τα εγκαίνεια του ανακαινισμένου ‘’Βερούλειου Σταδίου Καβάλας’’. Λυπάμαι που δεν δέχτηκα μια πρόσκληση να παρεβρεθώ σε αυτή την όμορφη στιγμή, αν και πρέπει να τονίσω, πως η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη, που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό.

Υ.Γ. Η ειρωνεία είναι ότι βρίσκομαι στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους.

Άννα Βερούλη»

Να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, μιλώντας στο Kavala Portal, σχολίασε πως: "ατομικές προσκλήσεις δώσαμε μόνο στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Μοναδική 'εξαίρεση' αποτέλεσε ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. κ. Στέφανος, ο οποίος και θα τελέσει τον εγκαινιασμό. Από εκεί και πέρα, αποστείλαμε 2 ανοιχτές προσκλήσεις προς όλους τους Καβαλιώτες για να δώσουν το παρόν στα εγκαίνια του Βερούλειου -και προφανώς και στην ίδια την Άννα Βερούλη."

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News