Ελλάδα - ΚΙΝΑΛ: Πρόταση γάμου στο συνέδριο με πράσινο μονόπετρο και τον Ανδρέα παρόντα (!!!)

Αχ αυτός ο Ανδρέας… Ο ένας και μοναδικός. Όπως λέει και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του «μεγάλος μάγκας. Μεγάλος γ@@@@. Άντρας με τα όλα του»…. Και μπορεί να μας κοιτάζει από ψηλά, όμως κανείς δεν ξεχνάει ότι με τη χροιά της φωνής του έκανε χιλιάδες γυναίκες είχαν οργασμούς και χιλιάδες άντρες έτρεχαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και μόνο ΠΑΣΟΚ..

Ε, σήμερα, η φωνή του Ανδρέα απλά ανατριχιάζει τις γυναίκες και τις κάνει να λένε «ναι» τις προτάσεις γάμου. Αρκεί βέβαια να υπάρχει και το ανάλογο μονόπετρο..

Όπως στην περίπτωση Κρητικοπούλας (μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Λασιθίου) στο πρόσφατο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα npress.gr «Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, στους ήχους του Μάνου Λοΐζου με τον «Ήλιο» και το αφιέρωμα στον Ανδρέας. Κάτι όμως που δεν έγινε αντιληπτό από όλους, ήταν η πρόταση γάμου που έγινε σε ξανθιά Κρητικιά.

«Κάτι η ατμόσφαιρα κάτι η συγκίνηση κάτι η φωνή του Ανδρέα, κάτι το μονόπετρο με την καταπράσινη πέτρα..» έγραψε η ίδια πριν λίγο, μεταφέροντας το κλίμα της στιγμής.

Η Βασιλική Βελέντζα είπε το ναι στην πρόταση γάμου και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 3 του Σεπτέμβρη για λόγους συμβολισμού. Σήμερα την 1η του Απρίλη που έγινε γνωστό το «συμβάν» ο Απόστολος Μπέλλος (δεν εξελέγη, οπότε τι να την κάνει την κουμπαριά) κατέθεσε πρόταση κουμπαριάς.

Δείτε αναλυτικά πως περιέγραψε η Βασιλική Βελέντζα την πρόταση που της έγινε:

«Η πρόταση γάμου έγινε χτες, μέσα στο ΣΕΦ.

Με το “θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες 3 του Σεπτέμβρη να περνάς ” να ακούγεται σε όλο το στάδιο.

Κάτι η ατμόσφαιρα κάτι η συγκίνηση κάτι η φωνή του Ανδρέα, κάτι το μονόπετρο με την καταπράσινη πέτρα.. μην πολυλογώ..Δέχτηκα.

Με δόξα και τιμή.

Με χάσατε»

Και να οι …καρδούλες και οι ευχές… Εμείς ποντάρουμε πάντως στο μονόπετρο και όχι στην Ανδρέα… Ααα και βέβαια να σας πούμε ότι ήταν ένα πολύ όμορφο πρωταπριλιάτικο ψέμα. Κι αυτό μας έκανε να το αναφέρουμε...