Ελλάδα - Λαμία: Κρεμάστηκε 44χρονος σε κοινή θέα από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας (video)

Λαμία - Αυτόχειρας

Σοκαριστικές εικόνες στο κέντρο της Λαμίας με αυτόχειρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου. Έπαθαν σοκ οι διερχόμενοι και οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στην οδό Καποδιστρίου, απέναντι από τα Δικαστήρια της Λαμίας, βλέποντας έναν άνδρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα lamiareport.gr πρόκειται για 44χρονο Λαμιώτη, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το 2ου ορόφου με τη μητέρα του και τη σύντροφό του, που όμως τη στιγμή που κρεμάστηκε έλειπαν απ΄το σπίτι . Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 44χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και γιατι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Σε κοινή θέα

Ήταν λίγο πριν τη 1:00΄ το μεσημέρι όταν καποιος άρχισε να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου κρεμάστηκε....» δείχνοντας ψηλά προς την πολυκατοικία. Όταν κοίταξαν όλοι πιο ψηλά είδαν τον νεαρό άνδρα να κρέμεται κυριολεκτικά από τα κάγκελα του 2ου ορόφου.

Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο στο σημείο αυτό γιατι δίπλα ειναι και κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου. Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που απέκλεισε γρήγορα το δρόμο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κάτω από την πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ανέβηκαν γρήγορα στο διαμέρισμα και αφού σκέπασαν με σεντόνια τον αυτόχειρα για να μην φαινεται, ανέσυραν τη σορό, ώστε να μην ειναι σε κοινή θέα.

Για αρκετή ώρα έμεινε αποκλεισμένο το κομμάτι από την οδό Λεωνίδου έως την οδό Αμαλίας, προκειμένου να διευκολυνθούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να διαλυθεί η συγκέντρωση του κόσμου.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News