Ελλάδα: Μήπως τελικά είμαστε για τα πανηγύρια; (δείτε φωτό)

Δυστυχώς, έχουμε μία τάση ισοπέδωσης των πάντων. Και με χαρακτηριστική ευκολία. Αφορμή του σχολίου αυτού, το γεγονός ότι χθες Σάββατο 21 Νοεμβρίου και με την ευκαιρία της Εορτής της Παναγίας αλλά και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων η Βουλή των Ελλήνων έδωσε το παρών με την προβολή βίντεο στην πρόσοψη του κτιρίου, όπου «ζωντάνεψαν» στιγμές και γεγονότα της ελληνικής ιστορίας.

Το οπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε από τις 18:15 έως τις 20:45 και όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, η Βουλή έλαβε την πρωτοβουλία, για να δείξει «στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας, που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας».

Με εικόνες της Παναγίας και πολεμικών οχημάτων «ντύθηκε» χθες η Βουλή για να τιμήσει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

sssssssssssss.jpg

Και η αλήθεια είναι ότι η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν έχει όριο... Από τον Καραγκιόζη έως τους Συνταγματάρχες.. Αλλά είχε και συνέχεια.. Ειδαμε τον Bruce Wayne των Αθηνών, κοινώς τον Batman .. Ακόμη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ γιατί όπως κι εάν το κάνουμε όλοι με το ΠΑΣΟΚ μεγαλώσαμε...

Α και για να μην ξεχνιόμαστε έχουμε και λίγο από ... συμπρωτεύουσα και ΠΑΟΚ με τον νυν προπονητή του, τον Πάμπλο Γκαρσία να πανηγυρίζει ως παίκτης. Και βέβαια έχουμε χορούς και πανηγύρια..

Αφού έτσι κι αλλιώς για τα πανηγύρια δεν είμαστε ως έθνος; Οπότε ας αρχίσουν οι χοροί γιατί έχουμε και το "Ελλάδα 2021" μπροστά μας..

Τελος, για τους πο ρομαντικούς έχουμε και .. Μπουκόφσκι Γιατί είμαστε αισθηματίες...

(ευχαριστούμε το twitter και το facebook για τις φωτογραφίες που μας χάρισε)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News