Ελλάδα - Μπέος: "Η Ελλάδα του 2021 δεν μπορεί να θυμίζει χώρες της Ασίας και της Αφρικής".

Αχιλλέας Μπέος

Ποιες είδε τον Αχιλλέα Μπέο και δεν τον φοβήθηκε... Η πρώτη φορά είναι θα πείτε; ο Δήμαρχος Βόλου έχει την (κακή) συνήθεια να τα λέει έξω από τα δόντια... Και αυτό έκανε χθες όταν και επέστρεψε από ταξίδι με επιβατικό πλοίο από την Σκιάθο στο Βόλο. Οπου προχώρησε σε καταγγελίες μέσα από τη προσωπική του σελίδα στα social media... «Συνθήκες απαράδεκτες, που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, βίωσαν σήμερα οι ατυχείς επιβάτες, μεταξύ τους κι εγώ, του Skiathos Express που ταξίδεψαν από Σκιάθο για Βόλο. 

Λόγω και της βροχής οι συνθήκες ιδιαίτερα στους κλειστούς χώρους του πλοίου έκαναν τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του covid να φαντάζουν κακόγουστο αστείο. Τώρα αν μιλήσω για υπεράριθμους επιβάτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η υπερκερδοφορία της πλοιοκτήτριας εταιρείας, θα φανεί ως πλεονασμός.

Περιμένω με ενδιαφέρον την καταμέτρηση που υποτίθεται ότι έκαναν οι Λιμενικοί, μετά από καταγγελίες, μεταξύ των οποίων και δική μου. Αν και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ή δεν έβλεπαν και πολύ καλά ή ότι έχουν μια αδυναμία στο μέτρημα. Τέλος πάντων.

Αν και η απορία θα υπάρχει πάντα. Δηλαδή αφού η έκδοση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, προς τι η όποια καταμέτρηση; Ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα και υποψιάζονται ότι κάτι άλλο, τουλάχιστον παράδοξο, συμβαίνει;

Ο νέος υπουργός Τουρισμού και ο υπουργός Ναυτιλίας, αν μπορούν, ας κοιτάξουν να βελτιώσουν αυτό το αίσχος. Πολίτες ταξιδεύουν, πληρώνοντας μάλιστα και προκλητικά ακριβό εισιτήριο, και όχι εμπορεύματα και ζώα. Η Ελλάδα του 2021 δεν μπορεί να θυμίζει χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Η ψηφιακή επανάσταση μας έλειπε…» 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News