Ελλάδα - Νέα Φιλαδέλφεια: Εξοδος από το σχολείο πάνω σε γέφυρα από θρανία (!!!)

Ελλάδα

Στο ρυθμό του Μπάλλου η Αττική. Από νωρίς το πρωί, η βροχή και μάλιστα έντονη έχει κάνει αισθητή τη παρουσία της και δεν λέει να κοπάσει. Αποτέλεσμα; Να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οπως αυτή που είδαν τα μέλη των social media και με επικέντρο σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τι είχε συμβεί;   Το 2ο Δημοτικό Σχολείο (στο ίδιο κτήριο στεγάζονται το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο) πλημμύρισε και οι μαθητές αναγκάστηκαν να φτιάξουν… γέφυρα με θρανία για να βγουν από τις τάξεις, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο των social media.

 

 

 

Τουλάχιστον 90 κλήσεις έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική για απαντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Σημειώνεται ότι σε όσους βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής εστάλη μήνυμα από το 112.

“Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών” αναφέρει η έκτακτη ειδοποίηση που έλαβαν στα κινητά τους όσοι βρίσκονται στην Αττική, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News