Ελλάδα: Ο Μπογδάνος αποκάλυψε ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι (!!!!)

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν ο Ναξιώτης βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβελά, που παντρεύτηκαν στη Νάξο και δη στις 6 Ιουλίου του 2019, μία μέρα πριν τις εκλογές. 

Και όπως είχε προαναγγείλει ο Κωνσταντίνος, οι αποκαλύψεις ήταν ουκ λίγες...  Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής ρώτησε ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι και ποιος μαγειρεύει. Και ο Μπογδάνος απάντησε:  «Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό» είπε ο βουλευτής, με τη γυναίκα του να απαντά «υπερβολές».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά» είπε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης. Κάνω πάστες πολύπλοκες» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.. Η Ελένη πάντως τόνισε ότι δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μαλώνει ποτέ με τον σύζυγό της καθότι δεν την έχει τσαντίσει ποτέ... 

Για το γεγονός ότι ο γάμος τους έγινε μια μέρα πριν τις εκλογές τις 7ης Ιουλίου, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε: «Κανονίζεις τον γάμο τέλη Φεβρουαρίου κι έρχεται μετά ο Τσίπρας κι ανακοινώνει εκλογές στις 7 Ιουλίου.

«Με έχεις λοιδορήσει, με έχεις απολύσει, δε θα μου χαλάσεις τον γάμο», σχολίασε.

Δείτε την συνέντευξη του συμπατριώτη μας βουλευτή 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News