Ελλάδα - Πανελλαδικές: Υποψήφιος για Οσκαρ Αφαιρετικής λογικής

Πανελλαδικές... Πανελλήνιες, Η ώρα της κρίσης.. Και βέβαια είναι η στιγμή που οι υποψήφιοι προσφέρουν στιγμές που περνούν στην αιωνιότητα. Πρώτος διδάξας, ο σταρ του 1997 που μπροστά στο μικρόφωνο ρωτήθηκε για το πως του φάνηκαν τα θέματα της Ιστορίας και όπως τόνισε "Πανωλεθρία... Και καλούς παπαγάλους. Συνδυαστικά θέματα και αντι ΣΟΣ για όσους είναι φωτοτυπικά μηχανήματα"... Και ενώ ο αστικός μύθος αναφέρει ότι η δημοσιογράφος ακόμη του λέει "που πας, κάτσε να μας τα πεις", στην ερώτηση τι υπολογίζει να έχει γράψει απάντησε "17 αλλά δεν είναι βαθμός για Ιστορία".... Δείτε το σχετικό βίντεο.. 

Και πάμε στο 2021.. Ενδιάμεσα έχουμε ακούσει αρκετούς, αλλά οι δύο φετινοί σταρ ίσως να είναι οι κορυφαίοι όλων. Εν αρχή, ο κύριος από το Αγρίνιο. 3ο ΓΕΛ Αγρινίου και περιέγραψε όσο γίνεται πιο γλαφυρά πως ένιωσε όταν είδε το θέμα της έκθεσης, 

«Δεν ήταν θέμα αυτό, σαν ερωτική βιαιοπραγία ήταν! Να ηρεμήσουμε λίγο παιδιά...», υποστήριξε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Agrinio TV, χωρίς διάθεση για περαιτέρω κουβέντα. 

Και χθες ήρθε ο απόλυτος ορισμός του "αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού". Του ανθρώπου που μέσα σε 100 λέξεις διαλύει το σύστημα και το μυαλό μας... Αφαιρετική Λογική χωρίς δεύτερη σκέψη... Χαμογελάστός και με καλή διάθεση  εμφανίστηκε στην αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων μαθητής από την Καλαμάτα, που αντιμετώπισε με πρωτοφανή ψυχραιμία την όποια… παρεκτροπή από τον προγραμματισμό.

Όπως δήλωσε στο BEST TV, "Εγώ πήα να γράψω χημεία. Αλλά μου είπαν ότι το μάθημα ήταν αυτό της ιστορίας.... Ε κι εγώ έγραψα κάτι λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερα». Ποιος αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού ε; 

Πάντως, ο μαθητής ανέφερε ότι τα θέματα ήταν… βατά, ακόμη και για κάποιον που δεν είχε διαβάσει, επισημαίνοντας: «Εδώ έγραψα εγώ».

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος... Με τι θα ασχοληθείς η ερώτηση.. Και η απάντηση. «Ιχθυοκαλλιέργειες; Κάτι τέτοιο. Πρόβατα στην Πάτμο; Θα δείξει» 

Και χάθηκε στον ορίζοντα όσο πιο cool γίνονταν... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News