Ελλάδα - Τζόκερ: Απόψε (18/08) μοιράζει 7.5 εκατ. ευρώ

Τζόκερ

άνω από 7.500.000 ευρώ περιμένουν τον νικητή του Τζόκερ στην αποψινή κλήρωση έπειτα από τα διαδοχικά τζακ ποτ που έχουν «εκτινάξει» το ποσό για το δελτίο που θα έχει «5+1» στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Για την κλήρωση της περασμένης Τρίτης είχαν κατατεθεί πάνω από 5 εκατ. δελτία, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ για την αποψινή καθώς το μεγάλο ποσό που αντιστοιχεί στον νικητή της πρώτης κατηγορίας αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες.

Τι έγινε την Τρίτη; 

Ρεκόρ γκαντεμιάς καταγράφηκε στην προηγούμενη κλήρωση, αυτή της Τρίτης 16 Αυγούστου. Ο λόγος;  Στην κλήρωση βρέθηκαν 24 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (πεντάρια) με την καθεμία να κερδίζει από 3.932 ευρώ.

Χρήματα που ασφαλώς είναι λιγότερα από αυτά που ευελπιστούσαν να πάρουν οι νικητές, όταν έμαθαν πως είχαν κερδίσει.

Από τη μια αυτό και από την άλλη το γεγονός πως έφτασαν τόσο κοντά στα χρήματα της πρώτης κατηγορίας, είναι πιθανόν να τους κάνουν να τα βάζουν με την τύχη τους.

Σε όλα τα δελτία με επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός τζόκερ που ήταν το 10.

Οι υπόλοιποι 5 αριθμοί είχαν συμπληρωθεί, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν μια βαθιά οικονομική ανάσα.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ (αριθμός κλήρωσης 2480), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 14, 28, 24, 32, 20 και τζόκερ ο αριθμός 10.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες κληρώσεις Τζόκερ

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Η κλήρωση του Τζόκερ πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη στις 22:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News