ΕΝΦΙΑ τέλος...

Η κυβέρνηση έδωσε σήμερα το πρωί το σύνθημα της μεγάλης αντεπίθεσης. Όπως δήλωσε ο Πάνος ο Καμμένος προκαλώντας θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οργανωμένων φορολογούμενων των ΣΑΝΕΛ, όλοι οι άδικοι φόροι πριν από το 2031 θα έχουν φύγει... Κυριακή, κοντή γιορτή δηλαδή… Βλέποντας την θερμή ανταπόκριση του κόσμου στην εξαγγελία Καμμένου η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να αποκαλύψει το ακριβές χρονοδιάγραμμα του νέου προγράμματος Θεσσαλονίκης.

Στηρίζει «Μείνετε» ο Μάκης Ρηγάτος

 1. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι το αργότερο μέχρι το 2029 (το β’ εξάμηνο για να μην συμπέσει με τον 13ο μισθό και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τόσο χρήμα ο πολίτης) η εξαγγελία θα έχει πραγματοποιηθεί, όμως με εντολή Καμμένου η κυβέρνηση την παίρνει πίσω γιατί δεν θα χρειαστεί. Μέχρι το 2029 με τις επενδύσεις που έρχονται ο πιο φτωχός στην Ελλάδα θα είναι στην 5άδα της λίστας Forbes.

2. Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 οικογένειες

Η κυβέρνηση έχει δώσει ήδη στον λαό τα πρώτα κομμάτια και δεσμεύεται ότι μέχρι το τέλος της τετραετίας δεν θα υπάρχει οικογένεια στη χώρα που δεν θα έχει δοκιμάσει μεζέ.

3. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους

Παρέχεται με υπεύθυνη δήλωση του ασθενούς ότι δέχεται να του την προσφέρει ο Ζάνης Μισελοζανάτσης και δήλωση οικογενειακής κατάστασης που να αποδεικνύει ότι υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα μέλος της οικογένειας σε ηλικία να δουλέψει και να θρέψει τους υπόλοιπους αν (κούφια η ώρα που το ακούει), κάτι δεν πάει κάτι καλά με την εξέταση του Μισελοζανάτση. 

4. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης

Το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης προβλέπει ότι μέχρι το 2031 δεν θα υπάρχει κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη, οπότε θα μπορεί να ταράξει τις τράπεζες στον ΕΝΦΙΑ και να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της να ξετινάξει την πλουτοκρατία και τους τραπεζίτες.

5. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων

Η κυβέρνηση διευκρινίζει ότι εννοεί τους νέους χαμηλοσυνταξιούχους. Όσοι από τους τωρινούς ζουν μέχρι το 2031 δεν έχουν δικαίωμα σύνταξης γιατί έχουν καταπατήσει το κοινωνικό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον Κατρούγκαλο. Πλήρωσαν εισφορές για άνθρωπο, όχι για χαιλάντερ.

6. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς

Θα ισχύει για όλες τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης και για τον διαστημικό σταθμό Καλαμάτας που έφτιαξε ο Αντώνης Σαμαράς (και είναι φουλ στο wi-fi). Η κυβέρνηση αισιοδοξεί ότι μέσα στην δεκαετία θα εγκαινιαστεί και η νέα υπηρεσία «ράδιο-αερόστατο» σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ψινάκη που θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο σταθμό το κοιμητήριο Χαλανδρίου (για τους πεσόντες)

7. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ

Βλέπε δέσμευση Νο4.

8. Επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ για όλους.

«Ρε μ@λ@κ@ Καρανίκα μην ξαναχακάρεις το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης». Εκ της κυβερνήσεως…

9. Επαναφορά κατώτατου μισθού.

Απαραίτητη διευκρίνιση. Η κυβέρνηση εννοεί τον κατώτατο μισθό την εποχή του παλιού, ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 1785 ευρώ (χωρίς μπόνους και επιδόματα). Στα σχέδια μάλιστα του πρωθυπουργού είναι να προκηρυχθεί το 2053 δημοψήφισμα (όπως στην Ελβετία) με ερώτημα: Θέλετε να δείτε κατώτατο μισθό 3123 ευρώ, κύκλους και την Καλίσι με δυο δράκους ή είστε μοναχοφαγάδες και δεν θέλετε να γυρίζει;

Πηγή: Koolnews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News