Ερχονται ...δισεκατομμύρια ευρώ

Είναι γνωστό ότι συχνά πέφτουν διάφορα αντικείμενα από τον Ουρανό. Είτε μιλάμε για ένα απλό μπουκάλι αναψυκτικού που έφυγε από κάποιο αεροπλάνο είτε για μετεωρίτες ή και αστέρια... Μάλιστα, η βροχή των αστεριών είναι ότι ωραιότερο μπορεί κανείς να δει τον καλοκαιρινό ουρανό... Ειδικά όταν έχουμε ξαστεριά... 

Ομως, στην Ελλάδα μπορεί κανείς να δει και ιπτάμενα ...χρήματα. Οχι μόνο UFO (!!!) 

Οχι δεν είναι αστείο... Αύριο, Πέμπτη 20 Αυγούστου οι Ελληνες και δη αυτοί της ευρύτερης περιοχής του "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα έχουν την ευκαιρία να δουν να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους 13 δισεκατομμύρια ευρώ...  Το φαινόμενο θα είναι ορατό μόνο για δύο ώρες οπότε όπως αναμένεται θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο σε όλους εκείνους τους χώρους που προσφέρουν πρόσβαση για θέα στο διεθνές αεροδρόμιο. 
Έτσι λοιπόν, από ότι μας ενημερώνουν ειδικοί επιστήμονες (οικονομολόγους τους λένε) από τις 9 το πρωί στον Ελλαδικό ουρανό θα εμφανιστούν 13 δις ευρώ, προερχόμενα από της Βρυξέλλες, και αφού κάνουν τον γύρο της χώρας - επειδή θα πετούν σε χαμηλό ύψος μόνο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο θα μπορεί κάποιος να τα δει- θα επιστρέψουν πάλι στις Βρυξέλλες.Το φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το πρωί, όταν τα 13 δις θα έχουν εξαφανιστεί από τον Ελλαδικό ορίζοντα.

Το φαινόμενο θα είναι ορατό από όλη την χώρα, και ο καλός καιρός λόγω καλοκαιριού θα επιτρέψει να δούμε όλα τα δις καθαρά. Γιατροί συνιστούν να μην παρακολουθήσουν το παραπάνω φαινόμενο ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργοι, καταχρεωμένοι επαγγελματίες, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, και πάθουν κανά εγκεφαλικό, όταν διαπιστώσουν ότι τα ευρώ δεν θα "προσγειωθούν" στην χώρα!

Μιλάμε για την περιβόητη πρώτη δόση, του μνημονίου που υπογράψαμε την περασμένη εβδομάδα, και 13 δις που θα μας δοθούν για να επιστραφούν τα 12,6 στους δανειστές για παλιότερα δανεικά! 
 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News