Ερωτικές Ταινίες... Κάθε Πέμπτη στην Λαμία τα ...σπάνε

Ερωτικές ταινίες… Μία τεράστια βιομηχανία με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα; Χάρη στο διαδίκτυο υπήρξε η απενεχοποίηση αλλά και η παρουσία σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου άγγιζε τα όρια της παρακμής ενώ η είσοδος της εταιρείας Sirina έβαλε ακόμη και την ερωτική ταινία στο σαλόνι του σπιτιού. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το περίφημη DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου έσπασε κάθε ρεκόρ όταν βγήκε για πρώτη φορά στο εμπόριο… Παλιές εποχές όμως μπορεί να μην επιστρέφουν αλλά παραμένουν σε ψηλά επίπεδα.

Με αφορμή τις μετρήσεις της επίσημης ιστοσελίδας της «Sirina Entertainment», (της διασημότερης εταιρείας παραγωγής πορνό στην Ελλάδα) έχουμε στοιχεία σε ετήσια βάση για τα καλά κρυμμένα «μυστικά» των ταινιών που παρακολουθούν οι Έλληνες. Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά έρχονται λίγο πριν το μεγάλο event που ετοιμάζει στο Tae Kwon Do….  Και βέβαια να πούμε ότι η εν λόγω εταιρεία έχει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως…

Τι έχουμε μάθει με βάση τα στοιχεία που βρήκαμε στην ιστοσελίδα menhouse.gr;

1. Το 60% των πρωταγωνιστριών στις ελληνικές παραγωγές είναι Θεσσαλονικιές, ενώ μόλις το 20% κατάγεται από την Αθήνα, μόλις το 5% από την Πάτρα, ενώ το υπόλοιπο 15% είναι διασκορπισμένο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απ’ αυτές το 50% μόλις τελειώσει η πρώτη ταινία απλά «κρεμούν τις …ζαρτιέρες» . Όσο αφορά τους άνδρες;  65 ταλαντούχοι (;) νέοι καταθέτουν αιτήσεις σε ημερήσια βάση (!!!) αλλά μόλις το 5% έχει την πολυπόθητη στύση επί τω έργω.

2. Η κατηγορία του anal sex  τυγχάνει της ευρείας προτίμησης του κοινού με το ποσοστό να ξεπερνά το 75%.  Αν και ως λαός κάνουμε την υπέρβαση και λέμε «ναι» στο ερασιτεχνικό πορνό που είναι στο Νο 2 των προτιμήσεων με 60%...

3. Τα χρόνια της δόξας για την Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί να έχουν περάσει, ωστόσο το όνομα της φιγουράρει ακόμη στην πρώτη θέση των αναζητήσεων στη δημοφιλή ιστοσελίδα.

4. Η Λαμία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το μεγαλύτερο ποσοστό παρακολούθησης ανά περιοχή, με τη Λάρισα και τη Ζάκυνθο να ακολουθούν. Από εκεί και πέρα στη λίστα έχουμε Βολιώτες, Καλαματιανούς, Πατρινούς, Ροδίτες, Ηρακλειώτες, Θεσσαλονικείς και Αθηναίους… Οι Κυκλαδίτες όπως βλέπετε είναι εκτός … δεκάδας

5. Τις Πέμπτες (14, 49%) η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών έχει γίνει ιεροτελεστία για τους Έλληνες, αφού σύμφωνα με τη Sirina είναι η μέρα με τα περισσότερα views. Όσο για την ημέρα που οι χρήστες είναι… ήσυχα παιδιά; Δεν είναι άλλη από την Κυριακή με 13,73% των επισκεπτών του μήνα να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της Sirina.

Και τέλος, στη κόντρα Άντρες VS γυναίκες θεατές: Από τους 1.200.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα, το 83% των επισκεπτών είναι άντρες και το 17% γυναίκες. Εξ’ αυτών, το 33,5% είναι ηλικίας 24 – 35 ετών, το 27% 18 – 24 ετών, το 15,5% 35 – 44 ετών, ενώ το 11% ανήκει στην κατηγορία άνω των 55.