Εστιατόριο γυμνιστών: Λίστα αναμονής 27.000 (!!)

Εάν νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα είστε γελασμένοι… Μία νέα μόδα έρχεται στην Ευρώπη και ήδη έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές χωρίς καν να το έχουν δει… Μιλάμε για τα εστιατόρια για γυμνιστές που παίρνουν σειρά μετά τις παραλίες και τα ξενοδοχεία γυμνιστών και η αρχή θα γίνει φυσικά, που αλλού, στο Λονδίνο. Στις 16 Ιουνίου θα ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο εστιατόριο, όπου οι θαμώνες θα τρώνε όπως τους γέννησε η μαμά τους. Το εστιατόριο θα μείνει ανοικτό μόνο για τρεις μήνες, αρχικά και η λίστα αναμονής έχει φτάσει ήδη τα 27.000 άτομα (!!!)  Είναι δεδομένο πως οι περισσότεροι από αυτούς θα μείνουν με το... όνειρο, αφού το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 42 άτομα. Το μόνο που έχει γίνει έως τώρα γνωστό είναι το όνομα του εστιατορίου (βλ The Bunyadi) θα βρίσκεται στη καρδιά του Λονδίνου αλλά μέχρι εκεί είναι οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από εκεί και πέρα: Όσοι καταφέρουν και εξασφαλίσουν μία θέση θα πηγαίνουν ντυμένοι και με την είσοδο θα συνοδεύονται σε ένα δωμάτιο όπου θα αφήνουν τα ρούχα και όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντα τους. Θα τους προσφέρεται κάτι ελαφρύ να φορέσουν, εάν το επιθυμούν και στην συνέχεια θα οδηγούνται στο τραπέζι τους όπου θα τους σερβίρει κάποιος ντυμένος μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Και θα υπάρχει παραβάν από μπαμπού που θα χωρίζουν τα τραπέζια…. Όσον αφορά αυτούς που συχνά λερώνονται με το φαγητό, θα προσφέρονται μεγάλες πετσέτες ώστε να μην φοβάται κανείς πως θα κάψει κάποιο σημείο του σώματος του. Το μενού θα περιλαμβάνει πιάτα για κρεατοφάγους, αλλά και χορτοφάγους και το κόστος θα ανέρχεται περίπου στα 80 ευρώ το άτομο. Το εστιατόριο θα σερβίρει σε πιάτα από άργιλο και τα μαχαιροπήρουνα θα τρώγονται. Η αίθουσα θα φωτίζεται μόνο από κεριά και δεν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και λάμπες.

«Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία μιας νύχτας χωρίς ακαθαρσίες: δεν θα υπάρχουν χημικά πρόσθετα, δεν θα υπάρχουν τεχνητά χρώματα, δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, δεν θα υπάρχουν ρούχα αν το επιθυμούν. Η ιδέα είναι να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία απελευθέρωσης» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Seb Lyall, στην ιστοσελίδα Londonist.

Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε αλλά οπλισμένοι με υπομονή πάνω απ όλα…

Με πληροφορίες από το Koolnews.gr