Ευρώπη - Νησιά Φερόε: Ομάδα προσφέρει 20 πρόβατα για τον Ρονάλντο (!!!)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Τρομερή ανάρτηση στα social media από την Κλάκσβικαρ από τα Νησιά Φερόε η οποία προσφέρει 20 πρόβατα για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο απαιτώντας μάλιστα απάντηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σίγουρα το όνομα της Κλάκσβικαρ από τα Νησιά Φερόε δεδομένα δεν λέει κάτι σε πολλούς. Ωστόσο, σίγουρα θα γίνει viral μετά την τελευταία της ανάρτηση στο twitter.

Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε απαντώντας σε ανάρτηση του "Goal" σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέθεσε τη δική της πρόταση για την απόκτησή του.

"Καταθέσαμε την πρότασή μας προσφέροντας τα 20 καλύτερά μας πρόβατα για τον Ρονάλντο. Περιμένουμε την απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" ανέφεραν στο tweet και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό γνώρισαν την αποθέωση. 

Προηγούμενο... 

Να πούμε πάντως ότι τα ...πρόβατα έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Πορτογάλο επιθετικο... Κι αυτό γιατί πέρυσι μετακόμισε από βίλα αξίας 6 εκατ. ευρώ σε μία μικρότερη (σπίτι 3 εκατ. ευρώ) γιατί τον ενοχλούσαν τα πρόβατα που βέλαζαν στο διπλανό κτήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεκουράζεται ανάμεσα στους αγώνες κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στο υπερπολυτελές σπίτι στο οποίο παρέμεινε μόνο για μία εβδομάδα.

Πληροφορίες από τη σελίδα sport24.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News