Φέρνει Μπιγιονσέ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος Μαρινάκης τώρα και ποιος Σαββίδης; Τι να μας πουν τώρα οι Καμπιάσο (Ολυμπιακός) και Μπερμπάτοφ (ΠΑΟΚ). Καλά για τον Εσιέν και τον Αλαφούζο δεν λέμε τίποτα... Δημήτρης Μάρδας κύριοι. Ο ιδανικός μάνατζερ. Ο Ψινάκης μπροστά του. .. γατάκι.  Το σχέδιο του Μάρδα για τη δημιουργία του πολυσυζητημένου «Θερινού Νταβός» προχωράει κανονικά. Μάλιστα  ετοιμάζεται για μια κίνηση η οποία θα κάνει την Ελλάδα πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες:

Σας πληροφορώ ότι το λεγόμενο «Θερινό Νταβός» έχει προχωρήσει τόσο που τις προσεχείς ημέρες θα εγκριθεί από το Κυβερνητικό Συμβούλιο που συνήθως συνεδριάζει υπό τον Ι. Δραγασάκη. Ο κ. Μάρδας ενημέρωσε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο και του ζήτησε να το θέσει υπό την αιγίδα του, κάτι που, όπως μου λένε, ο Πρόεδρος δέχθηκε. Ο κωδικός «Σίρλεϊ Μπάσεϊ» εγκαταλείφθηκε (οι κακές γλώσσες είπαν ότι εγκαταλείφθηκε λόγω προχωρημένης ηλικίας της τραγουδίστριας του soundtrack των ταινιών Τζέιμς Μποντ). Νέος κωδικός: «Μπιγιονσέ». Την προσεχή εβδομάδα πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή και της Ελενας Κουντουρά για την επιλογή της καλύτερης τραγουδίστριας ή μουσικού από τις χώρες απ' όπου μας έρχονται οι τουρίστες.

Με δυο λόγια, θα ψάξουν, όπως δηλώνει υπερηφάνως ο κ. Μάρδας, να βρουν την καλύτερη Αμερικανίδα (που θα είναι η Μπιγιονσέ), την καλύτερη Γερμανίδα, την καλύτερη Ολλανδέζα, Καναδή, Βρετανίδα, Κινέζα κ.ά. Θα αναζητηθούν σπόνσορες ανά την υφήλιο, αφού η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Το σόου (που θα χρησιμεύσει και ως διαφημιστικό του ΕΟΤ) έχει προγραμματιστεί μέσα στο 2016.

Αλλά ο δραστήριος κ. Μάρδας δεν σταματά εδώ.... Επειδή η δημιουργία «Θερινού Νταβός» και το σόου με τον κωδικό «Μπιγιονσέ» έχουν ήδη δρομολογηθεί και τέτοιου είδους επενδύσεις θεωρούνται piece of cake για τον Μάρδα, άρχισε να ασχολείται και με πιο σύνθετα πράγματα. Με σύνθημα «ξετρυπώνω λεφτά που ακόμη και ο Θεός έχει ξεχάσει» (σύνθημα, όπως λέει, που έκανε πράξη επί θητείας του στο Γενικό Λογιστήριο, όπου «ξετρύπωσε» ξεχασμένους λογαριασμούς πάνω από... 350 εκατ. ευρώ), στράφηκε προς τις πρεσβείες. Μαθαίνω ότι ορισμένοι πρεσβευτές (αποφεύγει να τους κατονομάσει) τον πλησίασαν και έδειξαν ενδιαφέρον να συνεισφέρουν οικονομικά για την υποδοχή των προσφύγων στη χώρα μας. Ως τώρα πέντε τον αριθμό από πλούσιες χώρες, όχι κατ' ανάγκην ευρωπαϊκές. Ηδη ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος του είπε: «Δημήτρη, προχώρα, προσέγγισε κι άλλες πρεσβείες».