Γερμανία: Τους χτύπησε η ... ζέστη, γυμνός σε σκούτερ λόγω καύσωνα (!!!)

Απίστευτο… Χωρίς λογική.. Απλά αποδεικνύει ότι το κύμα καύσωνα που σαρώνει την Ευρώπη τρέλανε τους Γερμανούς, που βγήκαν από τα ρούχα τους. Κυριολεκτικά! Ένας άνδρας δεν δίστασε να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους, οδηγώντας το σκούτερ του, ενώ κάποιες γυναίκες διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να κάνουν τόπλες ηλιοθεραπεία, εν μέσω καύσωνα στη Γερμανία, όπου το θερμόμετρο «φλερτάρει» με τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ η κατάσταση θα γίνει χειρότερη τις επόμενες ημέρες.

Ο γυμνός αναβάτης του καύσωνα

Αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, όταν είδαν ξαφνικά στους δρόμους έναν γυμνό άνδρα να οδηγεί το σκούτερ του. Πάντως, παρότι δεν άντεχε… ρούχο πάνω του εξαιτίας του καύσωνα, ο συγκεκριμένος φρόντισε για την ασφάλειά του, αφού φορούσε κράνος. Όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, στο Βρανδεμβούργο, η απάντηση του γυμνού αναβάτη ήταν αφοπλιστική. «Κάνει ζέστη, ε;», τους είπε. «Κάνει ζέστη, ε;», είπε ο γυμνός οδηγός στους αστυνομικούς

Η τόπλες διαμαρτυρία

Στο Μόναχο από την άλλη, αστυνομικοί ζήτησαν από μία ομάδα γυναικών, που έκαναν τόπλες ηλιοθεραπεία στις όχθες ποταμού, να φορέσουν το πάνω μέρος του μαγιό τους. Όμως, αυτή η οδηγία προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς άλλες γυναίκες ενοχλήθηκαν από την παρέμβαση των αστυνομικών και έβγαλαν και εκείνες το πάνω μέρος του μπικίνι τους, σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως δήλωσε μια από αυτές στη Sueddeutsche Zeitung. Κι ενώ άνοιξε η συζήτηση για το πόση… γύμνια είναι επιτρεπτή, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ότι το μαγιό πρέπει απλά να καλύπτει τα βασικά γεννητικά όργανα και πως επιτρέπεται η τόπλες ηλιοθεραπεία.

«Έρχεται η κόλαση»

Στη Γαλλία ήδη έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα. Κάποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ σε αρκετές πόλεις- ανάμεσά τους και το Παρίσι- τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να περιοριστεί η ατμοσφαιρική ρύπανση. Πάντως, ήδη τρεις άνθρωποι πνίγηκαν, στην προσπάθειά τους να δροσιστούν.

Στην Ισπανία, μετεωρολόγος έγραψε στο Twitter «έρχεται η κόλαση», προειδοποιώντας τους πολίτες για τον κύμα καύσωνα. Η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 39 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές όπως η Σαραγόσα, καταγράφοντας νέα ρεκόρ. Τα χειρότερα όμως αναμένονται την Παρασκευή, καθώς αναμένεται ότι σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 44 βαθμούς Κελσίου. Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται την Παρασκευή και στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr