Γκρινιάζεις; Στο E-bay για πώληση

Η αγγελία δεν ήταν ξεκάθαρη: Στα θετικά της, ανέφερε πως διαθέτει καλό σώμα, ενώ στα αρνητικά ανέφερε: «Κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό ήχο και ίσως να χρειάζεται ανταλλακτικά». Άντε να πάει το μυαλό σου τώρα ότι αυτό που πωλείται είναι … γυναίκα και μάλιστα ο πωλητής είναι ο σύζυγός…

Απλά ο Σάιμον Ο’ Λίρι δεν άντεξε και επέλεξε να κάνει μία διαφορετική πλάκα στην σύζυγό του. Κάθε μέρα σχεδόν το ίδιο …σκηνικό. Να γυρίζει από τη δουλειά στο σπίτι και το έτερο ήμισυ να αρχίζει τα δικά του. Αποτέλεσμα; Ο Ο’ Λίρι έφτασε στα άκρα. Και την περασμένη Τετάρτη μετά την τελευταία ….επίθεση γκρίνιας από τη σύζυγό του πήρε τη μεγάλη απόφαση: να λειτουργήσει ως … Ανατολίτης που έχει στη διάθεσή του πολλές γυναίκες. Τι σήμαινε αυτό; Ότι δεν θα του έλειπε εάν έφευγε από το σπίτι. Και ο καλύτερος τρόπος; Μέσω πώλησης (!!!)

Ναι σωστά διαβάσετε. Και επειδή βιάζονταν επέλεξε την αγγελία μέσω του E-bay αναφέροντας ότι πωλείται χρησιμοποιημένη σύζυγος. Στα θετικά της, ανέφερε πως διαθέτει καλό σώμα, ενώ στα αρνητικά ανέφερε: «Κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό ήχο και ίσως να χρειάζεται ανταλλακτικά».

Η κοπέλα δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι που ο ίδιος της είπε τι είχε κάνει και της αποκάλυψε ότι οι προσφορές είχαν  ξεπεράσει τις 65.000 λίρες!

Αλλά εν τέλει ο 33χρονος είπε πως το έκανε φυσικά για πλάκα και πως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει κάποιον άλλον να την πάρει γιατί είναι πολύ καλή για τη χάσει. Τώρα εάν το πίστεψε η σύζυγός του ή όχι; Είναι μία άλλη ιστορία. Όπως και δεν μάθαμε εάν σταμάτησε τη γκρίνια…