Γραβιέρα με κάνναβη: πήρε βραβείο καινοτομίας

Βραβείο καινοτομίας έλαβε η γραβιέρα με κάνναβη της εταιρείας Tseligas Delicatessen στη 5η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που ολοκληρώθηκε τη περασμένη Δευτέρα...  Πρόκειται για ένα νέο, καθαρά ελληνικό προϊόν που φτιάχνει όχι μόνο τη γεύση αλλά χαροποιεί και τους ουρανίσκους!

Όπως αναφέρει η σελίδα Tseligas Delicatessen: "Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, αμινοξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και ιχνοστοιχεία. Είναι μια από τις σημαντικότερες υπερτροφές στον πλανήτη, συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, τις φλεγμονές και τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, τη χοληστερόλης ενώ η υψηλή συγκέντρωση σε Βιταμίνη Ε προφυλάσσει από το οξειδωτικό στρες το οποίο είναι επιβλαβές για τα κύτταρα. Είναι ιδανική πηγή μαγνησίου, σιδήρου και καλίου".

Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση με τους ανθρώπους της ελληνικής εταιρίας να δηλώνουν ικανοποιημένοι... Α και βέβαια να σημειώσουμε ότι στο 1ο Φεστιβάλ Κάνναβης είχε δώσει το παρών η εν λόγω εταιρεία προσφέροντας και αναλύοντας την εννοια και χρήση της (φαρμακευτικής) κάνναβης