Γρόττα Νάξου ... Τώρα και αφοδευτήριο (!!!!)

Αποτελεί την βιτρίνα της Νάξου… Είναι στην έξοδο σχεδόν της πόλης. Και στο μάτι του βοριά θεωρείται μία από τις παραλίες που λατρεύεις να βλέπεις. Με τον άνεμο να σε …μαστιγώνει και να νιώθει την αλμύρα στα χείλη σου… Και να ταξιδεύεις.. Να φοβάσαι την πρόκληση του ταξιδιού αλλά και να λαχταράς να βρεθείς στην αγκαλιά της. Γρόττα Νάξου. Μία παραλία με υποθαλάσσιο πλούτο που σε συγκλονίζει από τη στιγμή που είναι η ιστορία του νησιού.

Κι όμως εμείς την αφήνουμε στην … γωνιά. Με την δικαιολογία του βοριά δεν την καθαρίζουμε συχνά. Και την έχουμε μετατρέψει σχεδόν σε πάρκινγκ από τη στιγμή που ακριβώς από πάνω είναι το πρώτο πάρκινγκ που συναντάει ένας επισκέπτης όταν έρχεται στη Νάξο ή και φεύγει… Πρώτη και τελευταία εικόνα…

Και χθες έγινε κάλεσμα από ένα ιδιώτη για τον καθαρισμό της. Τον Ιωάννη Φλώρου Μπαρδάνη. Που όχι ως πρόεδρος της ΠΕΚΙΝ αλλά ως απλός πολίτης προχώρησε σε κάλεσμα για να καθαριστεί η …βιτρίνα του νησιού. Πόσοι ανταποκρίθηκαν και τι συνάντησε;

Ας το δούμε χωρίς σχόλιο μέσα από την ανάρτησή του στα social media..

«Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΡΟΤΤΑΣ.

Τέσσερα μεγάλα και τρία μικρά παιδιά!!!!!!!!!! ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για καθαριότητα.

Η παραλία της Γρόττας που διαπίστωσα ότι είναι και αφοδευτήριο, καθαρίστηκε από τα ανθρώπινα σκουπίδια της (πλαστικά, χαρτιά κ.ά.).

Ας πάει τώρα και Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως οφείλει, διά χειρός εργαζομένων του, να μαζέψει εν όψει Αυγούστου, τα καλάμια που έχουν συσσωρευτεί και στους Άϊ Γιάννηδες αλλά και στην Γρόττα.

Ιωάννης Φλώρου Μπαρδάνης = Skanias Naxos.

1η Αυγούστου της χρονιάς του 2017, 11:50 πμ.»

Απλά χωρίς σχόλιο…