Γυναίκα μηνύει τράγο στο Καστελόριζο

Σε εφιαλτική δοκιμασία εξελίχθηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές στο Καστελόριζο για μια γυναίκα από τη Λέρο. Η άτυχη γυναίκα που είχε μεταβεί στο νησί με τον σύζυγό της για μερικές ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, δέχθηκε επίθεση από ένα τράγο, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτος στα σοκάκια του νησιού.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η κα Μαρία Μαρίνογλου, η οποία διαμένει στο νησί της Λέρου, επισήμανε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου:

«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει.

Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία.

Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί.  Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία – κατέληξε η ίδια και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου!.»

# ΝΑ σημειωθεί ότι το 2015 Ροδίτισσα είχε διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ από συντοπίτισσά της γιατί είχε δεχτεί επίθεση από τράγο, ο οποίος την είχε παρασύρει για περίπου δύο μέτρα προκαλώντας της συντριπτικό κάταγμα αριστερής κερκίδας-ωλένης…. 

Με πληροφορίες από τη Ροδιακή