Χάρισαν ποινή σε κατηγορούμενο για να διοριστεί στη ΔΕΗ?

Δεν ξέρουμε εάν είναι …ΣυριζΑνελικό, όπως χαρακτηρίζεται… Είναι όμως απίστευτο. Και σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει μία σοβαρή εξήγηση εάν ισχύει και όχι μία ατάκα από τον γνωστό υπουργό που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί το έργο της Κυβέρνησης. Γιατί άλλο να μιλάμε για απλή καταγγελία που ακούσαμε στο καφενείο και άλλο να υπάρχει δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που είναι ότι πιο ισχυρό αποδεικτικό υπάρχει στην Ελλάδα. Και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα» υπάρχει καταγγελία από την πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή που τονίζει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης χάρισε ποινή σε κρατούμενο για εμπορία ναρκωτικών για να διοριστεί στη ΔΕΗ (!!!!)  

Ας δούμε τι αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παραθέτει και το απόσπασμα από το ΦΕΚ και την ανάρτηση της κας Μακρή…

«Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ με αριθμό 883 στην παράγραφο 4 αναφέρεται: «Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Το υπόλοιπο της ποινής του …. Που του επεβλήθη με τη με αριθμ … απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».

Την παραπάνω απόφαση αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Ραχήλ Μακρή η οποία σχολίασε: «Τον έπιασαν για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και η συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είναι μπροστά του χάρισε την ποινή που του επιβλήθηκε για να διοριστεί στην ΔΕΗ ΑΕ. Θα μου πείς με τόση εμπειρία μπορεί να διδάξει πως θα μετατρέψουμε τα ορυχεία της ΔΕΗ σε χασισοφυτείες για να το πουλάμε και έτσι να επέλθει ανάπτυξη και εισόδημα στην χώρα. Καθημερινή παραβίαση χωρίς όριο των νόμων και του Συντάγματος, τακτοποίηση ημετερων και μέχρι εκδίδουν Πδ για να διορίζονται στην ΔΕΗ ενώ καταδικάζονται για εμπόριο ναρκωτικών. Η κατρακύλα σας δεν έχει τέλος μαφιόζοι».