"Χαρούμενος" έφυγε ηλικιωμένος

Από τα απίστευτα κι όμως αληθινά (!!!) Παράξενο βίντεο κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, καθώς διακρίνεται ένας νεκρός ηλικιωμένος να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με μία ιερόδουλη κολλημένη πάνω του. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο ηλικιωμένος πέθανε την ώρα του σεξ, με αποτέλεσμα ο κόλπος της κοπέλας να κολλήσει με τα γεννητικά όργανα του νεκρού. Το βίντεο δείχνει τους διασώστες να παίρνουν στο φορείο τον νεκρό και τη γυναίκα που βρίσκεται ακόμα επάνω του, για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Έχουν τοποθετήσει επάνω τους σεντόνι για να τους καλύψουν, με την ιερόδουλη να φαίνεται να κινείται.

Και στους νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση τους …ξεκόλλησαν ώστε να μεταφέρουν τον άτυχο άντρα στο νεκροτομείο… Το απίστευτο και σπάνιο περιστατικό, που ονομάζεται «penis captivus» (σ.σ. αιχμαλωσία πέους), πιστεύεται ότι έγινε στην Κίνα. Μάλιστα, κάποιος από τους γείτονες το τράβηξε με το κινητό του και το ανέβασε αρχικά στο κινεζικό site Miaopai, απ” όπου στη συνέχεια ανέβηκε στο LiveLeak και από εκεί στο ΥouΤube.

Αν και ασυνήθιστο, το να πεθάνει κανείς στο σεξ δεν είναι απίθανο λόγω της έντασης της δραστηριότητας. Μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική καρδιαγγειακή πάθηση, κάτι που είναι πιο κοινό στους άντρες. Είναι επίσης πιθανό δύο άνθρωποι να «κολλήσουν» μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της πράξης λόγω του σπάνιου φαινομένου «penis captivus».

Με πληροφορίες από το Newsit.gr