Η αποπομπή Παπαγγελή αφήνει τη ΝΔ χωρίς θαυμαστή του Μαρξ

Σε δηλώσεις τους μετά την είδηση, στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και της ΟΝΝΕΔ εξέφραζαν την απαισιοδοξία τους σχετικά με την πορεία του κόμματος, καθώς όπως λένε μένει χωρίς ειδικό σε θέματα μαρξισμού.  «Η πολιτική ζωή του τόπου είναι από σήμερα φτωχότερη και ταυτόχρονα λιγότερο σέξι» λέει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στο «tovatraxi.com» που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

 «Κανείς δεν μπορούσε να αναλύσει πολιτικο-οικονομικά την πάλη των τάξεων μέσα από το πρίσμα μιας υλιστικής ερμηνείας της ιστορικής εξέλιξης κάνοντας ταυτόχρονα ντάκφεϊς όπως η Έλλη. Ποτέ ένας ειδικός σε θέματα μαρξιστικής θεωρίας δεν είχε τόσα λάικς στο ίνσταγκραμ.»

Όπως καταλαβαίνεται υπάρχει ένα θέμα με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει εκτός κόμματος την γοητευτική αναλύτρια των θεμάτων Καρλ Μαρξ. Η ίδια βέβαια έχει διαφορετική γνώμη θεωρώντας ότι δεν υπήρξε καμία αποπομπή από το κόμμα καθότι δεν ανανέωσε την ….κάρτα μέλους που είχε στη Νέα Δημοκρατία… Διαβάστε τι έγραψε… μόνη της… Ολομόναχη: «Από πού ακριβώς με διέγραψε η ΝΔ, από την στιγμή που τυπικά δεν είμαι μέλος, χωρίς να έχω ανανεώσει δηλαδή την εγγραφή- συνδρομή μου, και έχοντας να ασχοληθώ ενεργά από τα φοιτητικά μου χρόνια και λίγο μετά; Μάλλον διεγράφην από κάπου που δεν είμαι γραμμένη. Καλή φάση, αλλά γκάφα ολκής»

Πολιτικοί παρατηρητές τονίζουν πώς το κόμμα της αντιπολίτευσης δύσκολα θα μπορέσει να βρει άμεσα αντικαταστάτη της κυρίας Παπαγγελή. Ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει ζητήσει από τους βουλευτές του κόμματος να μεταφέρουν κρυφά Ριζοσπάστη τυλιγμένο μέσα στην Καθημερινή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πώς το κενό θα προσπαθήσει να καλύψει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όμως θεωρείται πολύ λιγότερο ελκυστικός με μπικίνι.