Ιταλία: Ο απίστευτος λόγος που ο Μανωλάς έχασε την πρωινή πτήση για Αθήνα

Μανωλάς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος χάνει μία πτήση ή δεν προλαβαίνει το αεροπλάνο... Ο Ναξιώτης αμυντικός της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, ίσως να έγραψε ιστορία.. Κι αυτό γιατί είχε περισσότερα χρήματα πάνω του σε σχέση με αυτά που προβλέπονται με αποτέλεσμα και να χάσει τη πτήση από Νάπολι προς Αθήνα αλλά και να δεχτεί χρηματικό προστιμο. 

Τι έγινε;  Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε σε δύσκολη θέση το πρωί της Τετάρτης (15/12), καθώς δεν πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου της Νάπολης και έχασε τη πτήση του για την Αθήνα. Ο Έλληνας αμυντικός είχε πάρει άδεια από τη Νάπολι για να ταξιδέψει στη χώρα του, ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Οι αρχές εμπόδισαν τον σέντερ μπακ των «Παρτενοπέι» να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο του, καθώς είχε πάνω του το... διπλάσιο χρηματικό ποσό από το επιτρεπόμενο! Συγκεκριμένα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε μαζί του 20.000 ευρώ, ενώ το όριο είναι στις 10.000. Μάλιστα επειδή πήγε να παραβεί τη νομοθεσία τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο.

O Μανωλάς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τη τρέχουσα σεζόν από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές σε Serie A και τρεις στο Europa League.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News