Και "ληστής τραπεζών" γίνεται δεκτός στο κόμμα της Κωνσταντοπούλου

Εντάξει… Νέο κόμμα είναι, θέλει να κάνει άνοιγμα σε όλους. Ακόμη και σε ξεχασμένα επαγγέλματα. Όπως, οι ληστές τραπεζών. Ξέρετε, εκείνους τους  παραδοσιακούς με τα αυτοκίνητα να περιμένουν έξω και τους άλλους να μπαίνουν μέσα στα υποκαταστήματα και να παίρνουν τα χρήματα των πελατών. Χρήματα που βέβαια ήταν ασφαλισμένα από τις τράπεζες…. 

Γιατί το λέμε αυτό; Μα έγινε viral μία εικόνα που έρχεται από την «Πλεύση Ελευθερίας», το κόμμα που ίδρυσε και του οποίου ηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και ως νέο κόμμα έχει ανάγκη στήριξης και νέων μελών. Στην επίσημη ιστοσελίδας του κόμματος, υπάρχει μία ειδική πλατφόρμα ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό, για να δηλώσει δηλαδή κάποιος τη στήριξή του ή να ενισχύσει το κόμμα.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι πως στην πλατφόρμα «Θέλω να συστηθώ», στην κατηγορία «Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» εμφανίζεται μεταξύ άλλων και η επιλογή «ληστής τραπεζών».

Στην ίδια κατηγορία εμφανίζονται και άλλες, πιο … συνήθεις δεξιότητες όπως ο χειρισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και η μαγειρική.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως ήταν επιλογή του κόμματος ή αν η ιστοσελίδα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει γίνει στόχος χάκερ!

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr